Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:33, 28. 9. 2015.

Iz “Jugoistoka” skoro 1.500 evra za Čolu

jugoistok Nagradili redovne platiše novcem svih građana; foto: JV arhiva

Lider Narodnog pokreta Srbije u Nišu Branislav Jovanović kritikovao je odluku “Jugoistoka” da svoje redovne platiše nagradi besplatnim kartama za koncert Zdravka Čolića, koje su plaćene sa 170.000 dinara, novcem građana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zoran Jovanović

    11:07 // 28. 9. 2015.

    Tako je Bane ako si im rekao,seku struju ljudima koji preživljavaju sa 20 hiljada,naplaćuju parking ženi koja je na trenutak izašla da kupi detetu sveske koje su tu tu malo jeftinije lično sam video,zgrožen sam ovom vlašću,glasaću i za Baneta samo da Perišića i ekipu više ne vidim!E moj Periša šta učini moj doktore od ovoga grada

    • mozeimse

      14:26 // 28. 9. 2015.

      Ajde novinari zatrazite sad da objave spisak redovnih platisa kojima su dodelili karte mozda vidimo i nekog iz nase okoline. To ce oni odmah objaviti na svom sajtu sa svim generalijama (kao informaciju od javnog znacaja)radi lakse provere.Ako cemo se zezati.

    • Nije to nista...

      15:42 // 28. 9. 2015.

      ...kada su se na svadbeni poklon dobijala radna mesta za stranacki "odane" ljude i njihove buduce zene, ovo je smesno u poredjenju sa tenderima za reprezentaciju, pa sekretarice i drugarice. Sve lepo pise na FB u javnim objavama. Ovi sto se sada javljaju najmanje prava imaju za to a pre svega da se zahvale sadasnjoj vlasti sto sa prethodnom garniturom nisu pipnuti. Hapsenja su cirkus za naivne.

  • Ivan Ognjanović

    11:17 // 28. 9. 2015.

    Nesto nisam primetio da mi je stigla karta za koncert. Ne da bih isao jer mi je odvratan taj debil, ali je i ovo podeljeno redovnim platisama koji su i clanovi stranke, a ne svim redovnim platisama, jer ja nikad ni dan nisam kasnio. Ali avaj...
    U principu, ako je neko preduzece sa profitom slobodno mogu da se pocaste, ali nemoj posle da bude da mora iz budzeta da se daje za plate radnika.

    • nislija92

      13:00 // 28. 9. 2015.

      Posto ne slusas Zdravka Colica, koji je "debil", ajde reci mi molim te koga slusas, mnogo me interesuje koji su ti sto nisu debili?

  • xyz

    11:28 // 28. 9. 2015.

    Ispade da je Banana jedina opozicija ovoj vlasti

    • lll

      12:28 // 28. 9. 2015.

      ...и зато тешко нама са таквом опозицијом

  • Juznjak

    11:43 // 28. 9. 2015.

    Za te pare bolje da su nekom redovnom platisi, koji nema leba da jede, a prvo izmiruje struju obezbedili zalihe namirnica za mesec dana, nego sto su mu poklonili kartu za Colu.

    • Ivan Ognjanović

      11:53 // 28. 9. 2015.

      Nisu dobijali karte platise nego stranacki poslusnici, vidite sta sam napisao. Ovo je laz.

  • Mirko Mirković

    13:13 // 28. 9. 2015.

    Tacan broj karata koji je kupljen je 500!300 karata je podeljeno u EPS-u a samo 200 redovnim platišama...

  • gorcilo

    15:39 // 28. 9. 2015.

    Pa nije valjda Čola koji je odličan pevač,koga ceni cela bivša Juga, spao na to da moraju karte da kupuju JP i dele potrošačima . MIslio sam da će biti mnogo više ljudi od par hiljada i pored lošeg vremena.

    • antifan

      09:46 // 29. 9. 2015.

      Šta bre nije spao na to. Spao je onog trenutka kada je prihvataio da mu se CD prodaje uz vreću za prašak za pranje. Zaboravili ste!

  • Милосав

    19:34 // 28. 9. 2015.

    Познати бизнис, мислите да умиру за певачима? Град покровитељ, јавна предузећа и/или општине купују карте. Његово је само да се појави. Замислите да отворите радњу. Град Вам плати трошкове а јавна предузећа откупе робу. Није лоше? Сећате се када Мрка беше министар а Ана Бекута пева по свим градовима? Ко је сада зове?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: