Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:16, 10. 9. 2015.

| Politika

Miting u Medveđi bez Vučića, Dačić pretio albanskoj opoziciji

Autor:D. MarinkovićIzvor:Južne vesti
miting medvedja
Na miting došli i stranački aktivisti iz Lebana i Leskovca; foto: JV

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić nije se pojavio na izbornom mitingu u Medveđi, kako je bilo najavljeno. Njega je zamenio potpredsednik SNS-a Nikola Selaković, a mitingu su prisustvovali i koalicioni partneri iz SPS-a, PUPS-a i Jedinstvene Srbije.

Najviše aplauza pobrao je lider SPS-a Ivica Dačić koji se na mitingu obraćao opoziiji i Albaniji i Albancima s juga Srbije. miting-3 Oštar govor lidera socijalista; foto: JV

Upozoravamo ih da u subotu u Preševu ne prave neku paralelu sa Zajednicom srpskih opština na Kosovu i Metohiji, upozoravamo ih da se ne igraju vatrom i da poštuju ustav i poredak Republike Srbije. To što je Srbija za dijalog, ne znači da je slaba, naprotiv, ona je jaka, najjača u poslednjih 20, 30 godina - kazao je Dačić

Dačić je konstatovao da je jug Srbije najviše davao u ratovima, a najviše gubio u miru, te da se takvo stanje mora promeniti.

miting-2 Selaković zamenio Vučića; foto: JVOkupljenim stranačkim aktivisitima u sportskoj hali u Medveđi, od kojih su mnogi pristigli iz Leskovca, Lebana i drugih mesta sa oko petanaestak autobusa, prvi se obratio Nebojša Arsić, prvi na listi ove koalicije i u svom govoru potencirao zajedništvo.

Obećao je timski rad, puteve i mostove, nove investicije i nova radna "mesta za one koji su u prethodnom periodu zaboravljeni".

Oči cele Srbije biće u nedelju uprte u Medveđu - napomenuo je Arsić.

Niko na ovom mitingu nije rekao zbog čega se nije pojavio lider SNS-a i premijer Srbije Aleksandar Vučić, čiji je dolazak dva dana zaredom najavljivan iz sedišta te stranke u Leskovcu.

Miting je počeo odavanjem pošte preminulom Vladimiru Stamenkoviću, koji je bio prvi na listi Grupe građana „Za Gornju Jablanicu“.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • shaft

    04:51 // 11. 9. 2015.

    Ludilo je pocelo!Bice svejedno,posle izbora,da li zivis u Stutgartu ili Medvedji,sve ima da naprave!

  • h

    22:42 // 10. 9. 2015.

    E moj Dačiću koliko si sličnih izjava dao od 1991. do danas, a mi izgubismo sve što smo mogli. Niti te ko išta više pita. Kako kažu saveznici tako će biti.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: