Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:31, 11. 4. 2015.

| Politika

Nagradni konkurs za "Niš u rupi"

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Niš u rupi

Pokret "Dosta je bilo - Saša Radulović" je pozvao Nišlije da im pošalju fotografije udarnih rupa u asfaltu. Nagrade se dodeljuju u kategorijama "Najlepši krater", "Najbušnija ulica" i "Najbušnije naselje".

Kako je objavljeno iz ovog političkog pokreta, nagrade su simbolične: kantica sa asfaltom, lopata i poster valjka za asfalt.

Ovim konkursom želimo da skrenemo pažnju političarima koji vode ovaj grad, da je nebriga o ulicama i putevima prevršila svaku meru i da umesto što čežnjivo gledaju ka projektu prestonice na vodi, ne vide svoj grad u rupama - kažu u "Dosta je bilo".

Na kraju neobične akcije će, najavljuju organizatori, posebne nagrade i plakete uručiti gradonačelniku Niša i predsedniku gradske opštine na čijoj se teritoriji nalazi “najbušnije naselje”, a takođe će dodeliti i “plaketu za životno delo” direktoru direkcije za izgradnju grada.

Asfaltiranje nije rezervisano isključivo za period izborne kampanje, bar ne bi trebalo da bude u jednom normalnom društvu.

Fotografije "najlepših udarnih rupa u Nišu" građani mogu poslati preko poruke zvaničnoj Facebook stranici pokreta "Dosta je bilo Niš".

Iako je već počelo proleće, u Nišu još nije potpisan ugovor o održavanju ulica. Gradske vlasti se pravdaju time da još nije okončan tender za dodelu ovog posla, pa se rupe krpe samo po nalogu inspekcije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jelena Djordjevic

    12:31 // 13. 4. 2015.

    Nama jedino preostaje kaldrma kao rešenje ili već neka sorta iste, kada kopaju da izvade kocke, posle da ih vrate, a ne da krpe kao slepci. Ono, ni ovaj behaton nisu umeli da postave kako treba...

  • lepa

    22:17 // 11. 4. 2015.

    Eee ni rupe ne mogu da zakrpe, u normalnoj državi se pravi cela ulica iznova, i menjaju cevi komplet. Čekajte uskoro će kampanja, pa će vam zakrpe.

  • buki

    19:17 // 11. 4. 2015.

    Moracemo malo da sacekamo da gradonacelnik primi jos koju nagradu pa onda dolaze i rupe na red.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: