Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:21, 4. 5. 2016.

Nesporazumi u opozicionoj koaliciji u Nišu

opoz JV Milićević i Stanković (levo) na različitim talasnim dužinama; foto: JV arhiva

LDP u Nišu nezadovoljan je, kako kaže, odlukom koalicionih partnera iz Demokratske stranke da na ponovljenim izborima umesto njihove koalicije podrže listu Dveri-DSS zbog čega su oni izgubili jedan mandat u lokalnom parlamentu, a LDP ostao bez odbornika. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kalča

    14:53 // 4. 5. 2016.

    Desničarksa papazjanija. Rezultat: totalno partijsko zapošljavanje i totalna eksploatacija samo onih koji stvarno žive od svog rada. Ovo je potpuni višepartijski totalitarizam, dakle socijalni monopol i inženjering. A ostaci po malo razumog sveta kukavički ćute u nadi: neće mene. Hoće - i te kako hoće. Kad nas sve podjarme biće kasno i za život i za pobunu.

    • QGO

      16:03 // 4. 5. 2016.

      Apsolutno si u pravu. Nietzsche je odavno napisao: "Parlamentarizam, tj. dozvola da se bira izmedju pet dozvoljenih politickih partija samo se ulaguje onima kojima je ideal demokratija. Onaj ko stupa na stranu i razmislja svojom glavom ima citav copor protiv sebe!" Moja opcija je postena diktatura, ali pitanje je koliko bi ljudi imalo hrabrosti da glasa za mene na izborima?

  • B

    15:22 // 4. 5. 2016.

    Već su počeli da se svadjaju..Jedva prešli svi zajedno cenzus, i umesto da se zamisle i promene oni se pljuju. Nikad više glas za DS i njene satelite. DJB.

  • Marko Velickovic

    15:59 // 4. 5. 2016.

    Boris Tadić iz SDS-a, kao i lider LDP-a Čedomir Jovanović nikada nisu pozvali da se glasa za DSS-Dveri.

  • miki

    16:32 // 4. 5. 2016.

    Dok god se budete svadjali oko gluposti ima da trpite poraze od sns-a, tako da ste sami sebi najveći protivnici a ne sns.

  • drugorazredni

    16:34 // 4. 5. 2016.

    Trebalo je svi ispod cenzusa da ostanete..

  • Medrano

    17:51 // 4. 5. 2016.

    Cirkuzanti...fida čeda, cakani bora i maus pajta,hik zoća...fantasticna ekipa za izvodjenje trikova...samo deca mogu da im veruju.

  • Dexter

    18:17 // 4. 5. 2016.

    Znači, prema LDP-u, DS je vođen "svojim sitnim interesima" nesebično pozvao da se na republičkim (a ne lokalnim!) izborima glasa za DSS i time spreči izborna krađa, žrtvujući pri tome najmanje jedan mandat u Skupštini. Zatim je DS odbio da na ovaj histeričan napad odgovori napadom. Rezultat: komentatori pozivaju na revoluciju, žale se na "višepartijski totalitarizam", traže diktaturu...
    Srbija.

    • Kalča

      21:50 // 4. 5. 2016.

      Ako se nešto ne zna, o tome ne treba govoriti. Višepartijski totalitarizam je precizno analizovana pojava u nauci. I to poodavno.

    • Dexter

      23:38 // 4. 5. 2016.

      @Kalča
      Slažem se, treba govoriti samo smisleno i o onome što se zna. I teorija relativnosti je poznata u nauci pa je ne pominjemo. To je zato što nema nikakve veze sa jednom divnom pojavom koju ste Vi osudili kao nekakav totalitarizam: solidarnošću u odbrani izborne volje naroda! Dve liste su se odrekle mandata da bi se sprečio PRAVI totalitarizam JEDNOG čoveka. Umemo li još da raspoznamo dobro?

  • Neka "Fajda"

    19:34 // 4. 5. 2016.

    E ako ništa drugo bar se lepo nasmejah... Hahaa, neverovatno, menjanje "ekipe" za ponovljene izbore, "emocije nad politikom", genijalno!

  • Nemanja

    23:15 // 4. 5. 2016.

    Činjenica je koalicija "Niš moj grad" nema glasove za 8mesta jer su to sve istroseni likovi oni samo u svojim glavama su veliki, Mulicevicu i Ldp u nije kriv ds, sto pristali da predstavnik njihov bude tek 8 na listi.

  • lajla

    06:41 // 5. 5. 2016.

    Ko je kriv što je vetar kriv . . .

  • shaft

    00:08 // 6. 5. 2016.

    Raice,malo li ti je,hoces i odbornik da budes!?Briga tebe za LDP i narod.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: