Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:50, 24. 3. 2015.

| Politika

Nikolić: Stranka ne može da trpi svađe niških naprednjaka

Autor:M. Vučić, A. StankovIzvor:Južne vesti
490x370-Radomir-Nikolic-foto-SNS.jpg
Radomir Nikolić (foto: SNS)

Predsednik Izvršnog odbora SNS-a Radomir Nikolić je, nakon večerašnjeg sastanka sa članovima Gradskog odbora, rekao da stranka neće trpeti svađe niških naprednjaka i da će oni ubuduće ”morati da obavljaju posao kako treba ili ga neće raditi uopšte”.

I pored izjava niških funkcionera da je odbor raspušten zbog predstojećih stranačkih izbora, Nikolić je jasno rekao da su najveći problem svađe u vrhu niškog odbora stranke.

Gradski odbor Niš je raspušten. Vrh stranke jednostavno ne može da trpi njihove svakodnevne svađe. Oni moraju da budu ujedinjeni, da zajedno rade za dobrobit Niša ili te poslove neće raditi više - rekao je Nikolić.

gužva Dolazak Nikolića izazvao ogromno interesovanjeO posledicama i eventualnim sankcijama nije hteo da govori, jer su to, kako je rekao, unutarstranačka pitanja. Ko će ubuduće upravljati strankom u Nišu, kaže Nikolić, odlučiće se u narednim danima.

Iako se očekivalo da na večerašnjem sastanku bude imenovan koordinator za predstojeće stranačke izbore, možda čak i poverenik Gradskog odbora u Nišu to se nije desilo. Kako kaže dosadašnji predsednik Opštinskog odbora SNS u Paliluli Boban Džunić sastanak sa Nikolićem je bio radni.

Imamo novu organizaciju i strankom će u Nišu upravljati samo jedan odbor. Od odluke stranke zavisi ko će njime rukovoditi i da li će ti ljudi biti izabrani ili imenovani. Večeras niko nije izabran, sastanak je bio radni - rekao je Džunić.

Džunić kaže da kada je reč o svađama "tu spekulacijama nema mesta".

Gospodin Nikolić je uvek iskreno i otvoreno govorio. U našoj stranci u Nišu postoje različiti stavovi i mišljenja. Odluke moraju da se poštuju i kada se odluka donese ona je obavezna - rekao je Džunić.

Miloš Banđur, funkcioner niškog SNS i član Izvršnog odbora stranke, za kog se spekuliše da je "druga struja" niškog odbora, nije želeo da daje izjave.

Ne bi bilo u redu da ja govorim posle predsednika Izvršnog odbora. Gospodin Nikolić je sve rekao - kratko je prokomentarisao Banđur.

sastanak Sastanak iza zatvorenih vrata, novinarima zabranjen pristupSastanku koji je iza zatvorenih vrata u prostorijama SNS-a u centru Niša trajao više od sat vremena, prisustvovali su dosadašnji visoki funkcioneri niškog SNS-a a Ljubivoje Slavković, Boban Džunić, Miloš Banđur, Bratimir Vasiljević, Adriana Anastasov, Slobodan MaksimovićDragan Čorbić i drugi.

Među okupljenima, međutim, nije bilo gradonačelnika Niša i dosadašnjeg prvog čoveka niškog SNS-a Zorana Perišića, jer je on, kako je novinarima rečeno, na službenom putu u Francuskoj.

Nikolića, koji je u prostorije stranke stigao sa zakašnjenjem, aplauzom je pozdravio veliki broj okupljenih simpatizera.

Podsetimo, Izvrši odbor SNS-a juče je raspustio Gradski odbor u Nišu ukinuo sve opštinske odbore.

Nikolić dočekan velikim aplauzom okupljenih pristalica SNS

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stanimirovic

    18:55 // 28. 3. 2015.

    Pokupite i Andrejevića zbog njega je SNS-u opao rejting bar za 20%

  • Ronaldo

    10:03 // 28. 3. 2015.

    Najbolji i najpametniji medju njima je profesor Corbic! Ne moze samo da dodje do izrazaja od okolnih bahatih i gladnih kadrova..

    • lepa

      19:02 // 28. 3. 2015.

      Ahaha al me nasmeja baš! Čovek zbog koga su studenti gubili godine i ostavljali fakultet, jer ne zna da ih nauči. Ovo mu je četvrta stranka. Marksizam je mrtav!

  • Beba

    23:02 // 25. 3. 2015.

    Kako onda komentarises raspad DS?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: