Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:25, 19. 3. 2011.

| Politika

Niš: smene u DS zbog "Slađe"

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti

NIŠ - Gradski odbor Demokratske stranke predložio je raspuštanje Opštinskog odbora Palilula.

Odluka koja je doneta na sinoć održanoj sednici obrazložena je incidentom koji se dogodio na otvaranju izložbe "Sećanje na Zorana Đinđića", čiji je koorganizator bio opštinski odbor Palilula.

Kako je Južnim vestima pojašnjeno, konačnu odluku o rapuštanju doneće Izvršni odbor centrale stranke.

- Propusti organizatora bez sumnje su naneli političku štetu ne samo Demokratskoj stranci u Nišu već stranci uopšte i stoga je Gradski odbor DS doneo odluku o raspuštanju opštinskog odbora - navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Početkom prošle nedelje odlukom iz centrale stranke iz Beograda već je raspušten Klub demokratske omladine Palilule, ali je Gradski odbor Niš u obrazloženju zahteva za raspuštanje celog opštinskog odbora naveo da omladina "ne može i ne treba da jedina da snosi odgovornost za propuste sa izložbe".

Ipak, Milan Đurđević, predsednik Opštinskog odbora Palilula, tvrdi da je o odluci Gradskog odbora saznao iz medija.

Reč je o incidentu koji se dogodio na otvaranju povodom godišnjice smrti Zorana Đinđića kada su omladinci ove stranke pokušali da citiraju ubijenog premijera.

Snimak sa ovog događaja već u prva tri dana preko sajta Youtube pogledalo je više od pola miliona ljudi, čime je postao 20. nagledaniji na svetu i 2. najgledaniji u kategoriji zabave.


Izvinjenje porodici Đinđić

- Gradski odbor Demokratske stranke uputio je izvinjenje porodici ubijenog premijera Srbije i predsednika Demokratske stranke Zorana Đinđića zbog propusta napravljenih na izložbi organizovanoj povodom obeležavanja godišnjice njegovog ubistva - piše u saopštenju dostavljenom medijima.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marija Sretenovic

    14:43 // 19. 12. 2011.

    A da ti POLTRONU (Lumumbe),naucih prvo da pravilno pises,pa tek onda komentarises,ovakve stvari!
    Vrati se u prvi razred,docekace te velikodusno,pitanje je i tad da li ces nauciti!

  • Patris Lumumbe

    11:21 // 2. 4. 2011.

    Maja M Sladjin slučaj može da se iskoristi samo u reklamne svrhe tipa cocoa cola ili cipciripi a možda najbolje za reklamu za veš ali ipak ne, reklame za ves su filozofija ipak je za pitkiju reklamu npr.Minakva sa Jodom da više ne zaboravlja bas tako lako ali mozda i neće pomoći da bi se zaboravilo mora prvo da se zna.

  • Patris Lumumbe

    11:09 // 2. 4. 2011.

    Zbog silnih poltrona koji se vide u politici lokalnoj i državnoj dobijamo rezultat da nesposobni avanzuju.Stranci se pripada iz ubeđenja što kod nas nije slučaj već samo iz ličnog šićara.Novooformljena stranka doktora iz NPazara je izlobirala gradski otpad i nažalost jedan moj drug je tamo koji pokušava da i nas iz društva uvuče.Motivi članstva njega i ostalih iz osnivačkog odbora je samo i SAMO lični interes a želje i argumenti su im:situirano radno mesto za njih a nama obećanje da će Nam pomoći kad god su u mogućnosti a zauzvrat samo treba za njih da glasamo na izborima a oni jadni neki ni posao koji rade ne rade kako treba a treba zajednicu i narod da vode.Zbog takvih su nam administracije prepune nesposobnih gradske firme imaju viška zaposlenih kojih neznaju kako da se reše a ako i ovakvi novi dođu na vlast moraće i za njih da bude NOVIH radnih mesta na budžetu grada i tome nema kraja dok ne odemo sada mi stariji kao nekad mladi iz OTPORA u Mađarsku na obuku kod SOROSA vec u Grčku i Južnu Koreju pa kom je kako volja kod levice ili desnice na obuku jer nažalostna silu su došli samo tako će otići!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: