Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:31, 30. 4. 2016.

Niška opozicija traži nove izbore na svim nivoima

protest opozicije Protest dela ispred Gradske izborne komisije; Foto: JV

Ocenjujući da su izbori "pokradeni", deo opozicije protestovao je ispred Gradske izborne komisije tražeći da se ponište prošlonedeljni i ovonedeljni izbori i zakažu novi. Šta će dalje ako njihovi zahtevi ne budu ispunjeni - "videće".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Deki

    21:09 // 30. 4. 2016.

    Bane Jovanovic komentarise rezultate izbora? HAHAHA...
    Dosta je bilo, narode. U SREDU SVI NA GLASANJE, da konacno pocistimo Srbiju i krenemo dalje. Pa ako ni ti novi ne budu valjali - i njih cemo smeniti NARODNOM voljom u narednom mandatu. I tako dok zaista ne bude bolje.

    • čitam i ne verujem,

      07:52 // 1. 5. 2016.

      da su takvi ljudi bili u politici devedesetih ne bi Milošević nikada bio srušen.Imate sreću da spram sebe imate Perišića i da većina glasača nije bacila pogled na vašu odborničku listu.Naredni put niko neće bacati glas na DJB, jer imate radikalsku crtu, vlast samo pod uslovom da imam 50%+1glas i da vedrim i oblačim bez ikakve kontrole nad mojim radom.Daleko su ovi od dobrih, ali niste ni vi bolji.

  • bulevarka

    21:09 // 30. 4. 2016.

    Ovi gubitnici ce i dalje da glume kalimera a nista nece da preduzmu.Tipa hocemo nove izbore ako se sami raspisu mi necemo prstom da mrdnemo. I ne lazite narod, Banana je ispred Rusina ne ispred pokreta, moze on da prica sta hoce jer nista drugo ne zna osim da laze

    • janicije

      07:42 // 1. 5. 2016.

      @bulevarka Danas ce ti mozda dati i perasku uz sendvic.

    • JelenaK

      19:56 // 1. 5. 2016.

      Kao što je za SNS svako ko priča protiv njih izdajnik, sad je za vas tzv. demokrate svako ko kaže nešto protiv vas SNS bot. Da ste hteli da uvažite po neku kritiku ne bi ste sad bili tu gde ste...

  • prolaznik

    21:40 // 30. 4. 2016.

    Da li neko može da objasni transparent koji se pojavio ispred opštine

  • Slavko

    23:36 // 30. 4. 2016.

    Ovo nije OPOZICIJA, nego jedna izborna lista, na kojoj je 4 stranke, koje su ukupno osvojile 10,5%
    Da bi se zvalo opozicijom mora da uključi i DJB, Reformiste, Novu stranku, Levicu, DSS...
    Ovo su MANIPULATORI koji pokušavaju da namaknu sebi oreol OPOZICIJE, a predstavljaju samo mali deo nje... Večiti zarobljenici vlasti koju su vršili... Za žaljenje...

  • Милосав

    23:44 // 30. 4. 2016.

    Без идеје, без знања, без петље и без чланства. Не могу ни контролу избора да направе. Резултате им саопштавају други. Неправилности на изборима проналазе новинари и обични грађани. Једино што желе је да уђу у Скупштину, крајњи домет. Сви пазе на своја радна места у државној служби. Ко зна колико њих ће сутра бити у коалицију са СНС-ом. Ако не у самом СНС-у.

  • Boki

    08:19 // 1. 5. 2016.

    Na koji transparent misliš?

  • Baki

    10:00 // 1. 5. 2016.

    Maknite se gubitnici i počnite da radite nešto u profesijama koje ste završili. Ili niste. Samo znate da budete političari džabalebaroši.Otvorite za početak preduzetničke radnje i pokažite nama neukima kako se radi.

    • W

      11:49 // 1. 5. 2016.

      Misliš na Perišića?

  • naivko

    11:38 // 1. 5. 2016.

    Bolje je da raspisu izbore u svojim strankama, ali da budu posteni, pa da se vidi dali i tamo imaju podrsku. Bice i za njih i za nas mlogo bolje da saznamo svi koga oni zastupaju.

  • Baki

    12:08 // 1. 5. 2016.

    Mislim i na Perišića koji je priznati lekar i stručnjak. Ćirković je "sposobni" kadar građevinske struke koga su zaposlili u EPS (najpre u Paraćinu pa ga kao prebacili u Niš).Banana može da radi samo u Gradskoj direkciji i nigde drugde. Sad ti je jasno na koga sam najviše mislio.

    • W

      11:26 // 2. 5. 2016.

      Zašto se Perišić onda ne makne sa vlasti ako je priznati stručnjak u svojoj profesiji? Zar više voli vlast, nego svoju struku?

    • Baki

      20:07 // 2. 5. 2016.

      Verovatno zato što je dobio više glasova od ostalih.

  • Opozicija

    13:56 // 3. 5. 2016.

    Samo ovog "tutu-mutu" Banete da više ne gledam. Dosta mi ga je, za sva vremena! Do skoro je pljuvao Ćirka i "žute", a sada je sa njima na listi... Mator čovek, bez imalo dostojanstva.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: