Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:02, 23. 10. 2014.

| Politika

Nova stranka ponovo traži ostavku Perišića

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
dejan
Dejan Stojanović zatražio ostavku

Posle, kako kaže predsednik Nove stranke u Nišu Dejan Stojanović, novih kriminalnih malverzacija čiji je indikator gradonačelnik Niša Zoran Perišić, ova stranka traži hitnu ostavku prvog čoveka grada.

Stojanović pojašnjava da je reč o o tenderu za izmeštanje vodovodne i kanalizacione mreže na placu budućeg marketa “Lidl”, gde je na osnovu izjava zaposlenih u Direkciji za izgradnju grada, Perišić direktno učestvovao u izmenama uslova javne nabavke.

Nova stranka smatra da je ovo još jedan kriminalni akt Zorana Perišića koji zahteva brzu reakciju MUP-a i tužilaštva. Takođe tražimo da Zoran Perišić zbog ove i prethodnih kriminalnih radnji hitno podnese ostavku - kaže Stojanović.

Međutim, gradonačelnik Niša u izjavi za Južne vesti kaže da “nema potrebu” da komentariše izjave ove opozicione stranke.

Nemam potrebu da komentarišem puste želje, neistine i obmane minornih političkih grupa - rekao je Perišić.

Sa druge strane, Stojanović kaže da je ovakav odgovor od prvog čoveka Niša očekivan.

Osim uvredljivih kvalifikacija, koje govore više o njemu nego o Novoj stranci, od Perišića nismo dobili nijedan demanti na sve navode koje smo do sada izneli - rekao je Stojanović.

Ovo nije prvi put da Nova stranka zbog konkretnih razloga traži ostavku gradonačelnika. Prvi put je to bilo u februaru ove godine zbog bezbednosne situacije u Nišu. Kao još jedan razlog za ostavku u Novoj stranci navode i krivičnu prijavu koja je podneta Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal protiv Perišića i zamenika direktora Direkcije za javni saobraćaj Nenada Stankovića.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marko Kalač

    18:16 // 23. 10. 2014.

    Bravo za Novu stranku, jedino se oni bore na strani građana dok drugima odgovara ova nakaradna vlast ili su preslabi da podignu glas protiv nje.

  • Vladimir Stefanovic

    14:43 // 23. 10. 2014.

    Bravo jedina prava opozicija u ovom gradu.Sve cestitke NOVOJ STRANCI i Dejanu.

  • Rajic

    14:15 // 23. 10. 2014.

    Gospodin doticni sa minornim karakterom bi bilo bolje da cuti! Treba da ga neko podseti da su u toj stranci uclanjeni gradjani grada gde je on Gradonacelnik i ne sme da deli gradjane ni po kom osnovu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: