Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:47, 13. 7. 2012.

| Politika

Nova vlast u Paliluli

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
odbornici u skupstini opstine palilula

U Skupštini niške Opštine Palilula danas su samo verifikovani mandati novoizabranih odbornika. Nastavak je zakazan za subotu prepodne.

I dalje niko ne želi da govori o tome ko će činiti vladajuću većinu, a još manje o kadrovskim rešenjima.

Ipak, sagovornici Južnih vesti kažu da je gotovo izvesno da će vlast formirati SNS-SPS-URS, a da će predsednik opštine biti prvi sa liste SNS, advokat Boban Džunić.

U opštini Palilula do sada je na vlasti bila koalicija DS-SPS-URS, s tim što je predsednik opštine bio Igor Novaković iz SPS, dok je Demokratska stranka imala veliki broj predstavnika u ostalim političkim telima.

Nakon poslednjih izbora SNS je osvojila najviše mandata u ovoj opštini. Ta stranka će imati 7 glasova. SPS i URS imaju po 5, DS 4, DSS 2 a LDP i Dveri po jednog odbornika.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milos

    09:00 // 21. 8. 2012.

    Ma ljudi cemu sluzi ova skupstina osim za udomljavanje kadrova,sta je konkretno videla opstina osim troskova i dnevnica za raznorazne nesposobne ljude cija je jedina preporuka clanska kata partije. EVO IDE DRUG CLAN JE...

  • haha hihi hoho

    20:31 // 14. 7. 2012.

    kako je lepo videti u opoziciji odbornike DS-a, a posebno onog uskoro bivšeg direktora TON-a koji je baš smorio sa konstantinom

  • Jelena

    17:21 // 14. 7. 2012.

    Boban Mikic je pokazao da su mu na prvom mestu briga o ljudima i dobrobit lokalne zajednice. Svojim savesnim radom i odgovornoscu dao primer mnogima i dokazao da je dostojan svoje funkcije u GO Palilula. Akcije uredjenja parka Bubanj nisu imale za cilj pranje novca i finansijske pomoci opstine. Zasluga su njegovog angazovanja, kao predstavnika GO Palilula i stanovnika ovog naselja, gradjana, volontera i drustveno odgovornih firmi da se ocuva park za dobrobit svih nas, a ne zbog licne koristi, koja mu nije svojstvena.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: