Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:15, 21. 3. 2015.

| Politika

Novo rukovodstvo Pokreta socijalista u Nišu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
vulin
Vulin predstavio niški deo Pokreta socijalista

Rade Rajković, direktor Studentskog centra Niš, novi je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista, odlučeno je danas na Izbornoj konferenciji.

U prepunoj sali niškog Narodnog pozorišta formirano je potpuno novo niško rukovodstvo stranke koju predvodi Aleksandar Vulin, ministar za rad i socijalnu politiku u Vladi Srbije.

rajković Rajković predvodi niški odborPored Rajkovića, koji je u vreme svog višegodišnjeg direktorskog mandata najbliži bio SPS-u, u samom vrhu stranke u Nišu kao potpredsednici Gradskog odbora su Aleksandar Mitić, Igor Stojkov i Bratislav Milenković.

Od poznatijih imena u Gradskom odboru su i istoričar Nebojša Ozimić, ali i poznati niški rukometaš Bojan Mirković.

Novi predsednik niškog Pokreta socijalista kaže da pred građane Niša izlaze "kao odgovorna i odlučna partija".

Ovo je partija koja ima organizaciju i ljudstvo da ponudi konkretna rešenja za većinu problema i koja ima snage da se izbori za ljudska, radnička, zdravstvena, socijalna, sindikalna i ostala prava - rekao je Rajković.

zvanice Poznata lica u prvim redovimaCepanje Vulinove stranke u Nišu desilo se nedavno, kada je grupa od 600 članova i osnivača zbog neslaganja sa centralom napustilo Pokret.

Za govornicom Vulin o tome nije govorio, ali je zato pored osnovnih načela socijalizma, govorio i o koalicionom partneru Srpskoj naprednoj stranci i njenom lideru Aleksandru Vučiću.

Da je naša bratska Grčka imala jednog Aleksandra Vučića na čelu Vlade pre 7 godina kada je počela kriza ne bi bila u ovako teškoj situaciji kao što je danas, već bi na vreme razumela šta znači štednja i šta znači rad. Nikada levica nije protiv štednje i protiv rada, ali jeste protiv nepravde i pljačkaške privatizacije - rekao je Vulin.

ververis Okupljenima se obratio i predstavnik grčke SIRIZENjegovo pominjanje Grčke pomno je iz prvog reda slušao Giorgos Ververis iz grčke SIRIZE, koji se takođe obratio skupu.

Pored pomenutih govornika svečanoj Izbornoj konferenciji u Nišu prisustvovali su i potpredsednik SNS i ministar policije Nebojša Stefanović, šef poslaničke grupe SNS u Narodnoj skupštini Zoran Babić, gradonačelnik Niša Zoran Perišić, njegov zamenik, pojedini većnici, predsednici niških opština, ali i narodni poslanici iz Niša i regiona.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • palilulac

    01:08 // 24. 3. 2015.

    rade rajkovic, hahahahhihihihiihih

  • dr Jakov Zlatar

    11:18 // 23. 3. 2015.

    A drugo, zbog čega je i ko je zloupotrebio folklor SKC-a da igra na izbornoj konferenciji.Ta organizacija nije član PS-a, a nisu ni deca članovi.

    • CVETKO prvi

      13:39 // 23. 3. 2015.

      BUDUĆI ČLANOVI I PODMLADAK ?

  • interesuje me

    10:12 // 23. 3. 2015.

    Hoće li kod nas primeniti ono što se priča da SIRIZA primenjuje? Da li će otpisati kamatu na dug za struju i razvući otplatu glavnice? Prisutni SNSovci su garant prihvatanja tog puta?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: