Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:54, 11. 6. 2012.

| Politika

Perišić: Sporazum večeras ili sutra ujutru

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
dr  perisic mala
dr Zoran Perišić

Kako je Južnim vestima potvrdio prvi čovek SNS u Nišu doktor Zoran Perišić ukoliko se dogovore sve strane večeras ili sutra prepodne postoji “realna mogućnost za potpisivanje koalicionog sporazuma”.

Iako je bio planiran za subotu, razgovor sa predstavnicima SPS održan je u nedelju. Prema rečima predsednika niškog odbora SNS doktora Zorana Perišića određena saglasnost postoji.

- Postoji saglasnost za stvaranje široke koalicije u kojoj će učestvovati DSS, LDP i URS. Predstoje nam pregovori sa ostalim potencijalnim partnerima, da vidimo da li i oni prihvataju takvu ideju – kaže Perišić.

Široka koalicija bi prema njegovim rečima bila garant stabilnosti. 46 odbornika, koliko bi ovakva koalicija brojala bilo bi dovoljno za kvalitetan rad gradske Skupštine.

- Ukoliko se i ostali potencijalni koalicioni partneri slože do potpisivanja koalicionog sporazuma moglo bi da dođe večeras ili sutra prepodne – naglasio je Perišić.

Iz SPS-a jučerašnje pregovore sa naprednjacima komentarišu kratko.

- Nastaviće se razgovori – rekao je Južnim vestima Slavoljub Vlajković, vođa pregovaračkog tima SPS.

Okvirno nova gradska vlada trebalo bi da bude poznata do petka kada će se održati sednica konstitutivne Skupštine.

Druga pregovaračka strana DS, posle preliminarnih razgovora sa SPS, LDP i URS zvanično nije pregovarala ni sa kim. Kako Južne vesti saznaju danas je održan sastanak u prostorijama stranke, ali kako nam je rečeno nije se razgovaralo o formiranju vlasti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Elena lena

    10:59 // 12. 6. 2012.

    Doktore Perisicu,zaime Boga,izadjite iz te price koja nije vasa, vratite se svojim pacijentima,koji vas obozavaju.

  • sveza - info

    09:52 // 12. 6. 2012.

    Ce potpises al preksutra ,ako ti je kad si verovao URS i banani! Sinoc je URS pretrcao na stranu DS i za to dobio ministra finansija u vladi a uslov je da u Nisu idu sa DS kako bi spasili raspadnuti DS Niski?! Prtisicu ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju! Lepo ste trebali da napravite SNS+SPS+DSS i cak LDP?! Eto ti sad miletova igranka ,lepo vas je navuko i ispali ste smesni !

  • perverzija

    08:45 // 12. 6. 2012.

    Eto vam ga vas SNS.Ne valjaju Vam demokrate, mislite da ce SNS da donese nesto bolje.E pa,videcemo gospodo.Posteni su mi oni mnogo,nece da pregovaraju sa URS-om,LDP-om.Promene.Promenice se DS,ali da znate, sa ovima ce biti samo gore jer ovi ljudi ne znaju sta rade i nemaju pojma sta treba da rade da ovom gradu bude bolje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: