Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:45, 29. 6. 2016.

Perišić šef odborničke grupe SNS, Ilić Rajkovićev zamenik

pim JV Perišić i Ilić na novim funkcijama; foto: JV arhiva

Do sada dva vodeća čoveka Niša, gradonačelnik Zoran Perišić i predsednik Skupštine MIle Ilić po svemu sudeći u narednom periodu biće na drugim funkcijama, ali neće imati ključna mesta u Gradu kao u prethodne 4 godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ana

    15:55 // 29. 6. 2016.

    Odlučite se već jednom . . .

    • milan

      17:43 // 29. 6. 2016.

      više mi je muka, povracacu.

  • Zoran Jovanovic

    16:03 // 29. 6. 2016.

    Zao mi za Perisica, placem ne mogu da se smirim, ne znam sta da radim nisam pametan.

    • Milan

      16:56 // 29. 6. 2016.

      Zašto kad možete da se lečite kod njega? Ionako ste do sada uvek podržavali njega kao i bulevarka. Videli ste da nije ništa teško da se priklonite suprotnom taboru pa čak i srodnicima kao što je SRS.

  • iste face

    16:18 // 29. 6. 2016.

    nijedno novo lice, nekompromitovano i neokaljano, tek rotacija uslužnih političkih čankoliza, sve isto. pa čemu onda skupi izbori i izgubljeno vreme?

  • Dragana

    17:06 // 29. 6. 2016.

    Da li ce ovaj bivši kradonačelnik, ovaj podpresednik Ilić i njihova kamarila odgovarati za uništeni Niš, za vreme njihovog vladanja.

    • Kad i svi ostali...

      17:09 // 29. 6. 2016.

      ...oce,odgovarace,kad meni naraste nokat tamo gde mi nikad nije narastao!

  • J

    17:09 // 29. 6. 2016.

    Najzad i Šešeljevi radikali da vode Niš a ne samo Nikolićevi. Perišić kao univerzitetski profesor nije mogao da padne niže ali izgleda da se za ostanak na vlasti da sve progutati

  • Cira nis

    17:10 // 29. 6. 2016.

    Toliko drage moje Nislije o novim reformama i promenama,isti glumci isti reziseri..Obrali smo bostan opet kao zadnje 4 godine..Ne zna se ko vise voli direktorsku stolicu,jos kad cujem ko ce biti zamenik gradonacelnika sinu mi ideja da se za 4 godine kandidujem i ja,posto od ovoga posla nema nista..Glasali ste dobili ste gledajte reprizu 4 godine,Idemo u vecu propast..Tuzna istina i jadna mi mladi

  • Milivoj

    17:47 // 29. 6. 2016.

    Baš me interesuje gde je sada onaj Nenand Stanković zvani Guska. On je uvek pravio neki cirkus.

    • ZDRAVKO PUMPER

      00:33 // 30. 6. 2016.

      Nesa Stankovic verovatno buduci presednik FK Radnicki.Bojzi je odustao jer dobija direktorsku funkciju DIREKTOR REMIZE tj.Distribucije.Stankovic je verovatno ocekivao bolje mesto ali i ovo mu nije lose..a i nije za nesto bolje.

  • Durlan

    17:53 // 29. 6. 2016.

    jel ovo isti onaj Mile kome su nekad palili svece ispred zgrade i vikali " is Mile is ne damo ti Nis".... tuzan je ovo grad...

  • Cira nis

    17:56 // 29. 6. 2016.

    Sta treba da uradim da bi ste prihvatili moj komentar,verovatno da hvalim nekoga pa tek onda,pa na zalost vi koji odobravate komentare to se nikad nece desiti jer ovde NEMA STA DA SE HVALI VEC SAMO DA SE POVRACA I SVE NAJGORE PISE O OVOJ VLASTI!

  • Nn

    18:23 // 29. 6. 2016.

    ..a Radovanović, jedini lik koji je nešto doprineo kliničkom u zadnjih 20 godina, će da leti odatle jer nije SNSovac, da bi se oslobodila fotelja Perišiću. Divota.

    • djoka

      21:29 // 29. 6. 2016.

      sta bre doprineo Dr Zuba?!!! izgleda ko narkoman -zubi poispadali, samo sto se ne srusi...upropastio KC kao i cela ekipa tamo, a posebno Kardiologija i Neurologija-koja je raspad sistema pod vlascu Mire Spasic najgoreg direktora u istoriji klinike! jadni doktori i sestre ...

    • @Djoko jel si ti nesto pio ili si na necemu

      22:54 // 29. 6. 2016.

      Đoko kako te nije sramota,da tako pricas o coveku koji jedini uradio nesto za KC Nis! Licemeran i uvredljiv komentar upravo govori o tebi kakav si ti covek licemer!Generalno ,svidjalo se to pljuvacima,prostacima,licemerima koji pljuju Prof. dr Zorana Radovanovica on je bio o ostao PONOS GRADA NISA!Covek je LJUDINA!Svaki minus u kometarima za njega je odraz licemerja i primitivizma

    • @djoka,

      08:43 // 30. 6. 2016.

      hoćemo li ikada da cenimo rad, ne izgled. Ulaganje u KC se vidi, a nije Radovanović taj koji je zapošljavao čitave familije, pa je teško doći do lekara koji može da ubode dijagozu, pa samim tim i propiše adekvatnu terapiju.

  • Posmatrac

    18:45 // 29. 6. 2016.

    Kao po obicaju- sjase Kurta da uzjase Murta. Sve se vrti u krug sa istim iskompromitovanim i korumpiranim licnostima za koje su i licna i profesionalna etika i integritet- misaone imenice.

  • shaft

    19:00 // 29. 6. 2016.

    Kad narede oni iz beogradskih centrala stranaka na vlasti,da vise nisi glavni,uznemiris se,prenocis,pa kazes sebi-ma daj sta das!Onda pocnes da pricas da si hteo,ali ti statut nije dao,minirali te!Onda pocnes da pricas da si radio posteno i da su ti odlicni rezultati,ali je prethodna vlast krala i gresila!Klise dobro poznat,zar ne?Lako je sa vecinom koja od drveta ne vidi sumu!

  • zdravko vintar

    22:29 // 29. 6. 2016.

    too old to rock and roll, to young to die

  • Антибот

    23:20 // 29. 6. 2016.

    Фонтану у центру смо некад звали Милетова суза, чисто да споменем

  • jovica

    23:40 // 29. 6. 2016.

    Kako je uzdigao Nis tako ce i Klinicki centar
    - Sa Perisicem na celu koracamo krupnim koracima u svetlu buducnost...niska deco idite iz Srbije da ne gledate ovu propast grada

  • Schillibaizer

    14:41 // 30. 6. 2016.

    Sta reci... Slika govori vise od 1000 reci!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: