Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:25, 24. 3. 2014.

| Politika

Petoro odbornika URS-a prešlo u SNS

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
skupstina123.jpg
Drugačiji raspored u niškoj Skupštini, arhivska fotografija

Aktuelni zamenik predsednika niške Skupštine Nenad Stanković predvodi grupu odbornika koja je napustila Odborničku grupu URS i prešla u SNS.

Pored Stankovića, put Srpske napredne stranke krenuli su i Stanimir Đurić, Miljan Živković, Jasmina Murge i Miroslav Đokić.

Oni su pisanu izjavu o istupanju dostavili predsedniku Odborničke grupe URS-a u niškoj Skupštini Branislavu Jovanoviću, a istog dana izjavu o pristupanju predali su prvom odborniku Srpske napredne stranke Dejanu Jovanoviću.

Odbornička grupa SNS u Skupštini Grada sada ima 20 odbornika, plus još 2 odbornika Nove Srbije, koji formalno nisu deo ove odborničke grupe, ali su deo koalicije koja je zajednički nastupila na izborima.

Odlaskom petoro odbornika, broj članova URS-a u skupštinskim klupama je prepolovljen. Umesto 10, koliko ih je do sada bilo, ostalo ih je 5.

Ovim najnovijim prelascima, Srpska napredna stranka je dobila i zamenika predsednika Skupštine, jer Nenad Stanković trenutno obavlja tu funkciju.

Predsednik Gradskog odbora SNS Zoran Perišić rekao je da ima najava da će kompletno članstvo Niške regije, koju predvode Stanković i Đurić, preći u Srpsku naprednu stranku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • miroslav

    10:22 // 18. 4. 2014.

    Ovi odbornici ranije su iz SPO prešli u URS sada u SNS uvek uz vlast.

  • Milan

    20:12 // 28. 3. 2014.

    Sustinski, izbor ne preko stranaka vec po imenu.To je jedini pravi put da se licno odgovara za postupanje i nepostupanje.Neka svako izadje sa svojim imenom i prezimenom, biografijom, pa da vidimo onda

  • Mladen Jovanovic

    09:05 // 28. 3. 2014.

    Jos jedan dokaz da su izbori potpuno besmisleni. Zbog ovakvih stvari ljudi napustaju zemlju jer su svesni da zapravo nista ne mogu da promene. Potrebna je hitna promena izbornog sistema.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: