Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:45, 15. 6. 2015.

Podela funkcija cepa SNS

Skupština opštine Prokuplje Burna sednica Skupštine

Predlog Srpske napredne stranke za novog direktora lokalnog JKP "Hameum" izazvao je ozbiljan sukob unutar te partije u Prokuplju. Pominju se i izbacivanja iz stranke.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • GORDANA, SNS PALILULA

    14:52 // 15. 6. 2015.

    U Nišu je najgore. Dosadašnja interesna grupa SNS se žestoko brani. Jedino rešenje vidimo u tome da dosadašnji klan Vučko razjuri.

  • Naprednjak

    15:55 // 15. 6. 2015.

    Nismo se borili da bude gore nego kad je bio DS, niti da postavljamo nekadasnje kadrove DS-a. Bravo Dr Gašo. Napokon se rodio novi lider, pravi Prokupčanin, pravi doktor i pravi čovek.

    • Laki

      17:41 // 15. 6. 2015.

      Koji crni novi lider njemu je bitna samo lična promocija i interes,SNS nikad jedinstveniji u Prokuplju.Novom direktoru svaka čast ,pošten,odgovoran i čestit mlad čovek.

    • Jova

      11:12 // 16. 6. 2015.

      Pa jel ste Vi stvarno ubedjeni u to da je dovoljno imati člansku kartu SNS-a, ili člansku kartu bilo koje druge stranke sa većinom u Skupštini, za ocenu nečije stručnosti ?!

  • Milos Ivkovic

    16:48 // 15. 6. 2015.

    Novi direktor je legalno i demokratski izabran sa 41 glasom za i jednim glasom protiv. To sto je pojedinac izasao da kudi ljude bez argumenata je njjgova licna stvar, a ne cepanje vlasti i stranke.

    • Darko Lazic

      20:14 // 15. 6. 2015.

      demokratki da jel je demokrata u dusi samo dres promenio ali cud nikako a taj pojedinac je legenda jel ima petlju da im kaze sta rade po malim sredinam kako se dele funkcije i kako jedan klica diktira

  • Prokupcanin

    16:53 // 15. 6. 2015.

    Podrska gasi darko unistio si sns

  • Vlada

    16:59 // 15. 6. 2015.

    SNS pokušava da uspostavi i odrzi neki red, ali uvek se nađe neko pametan da ga blati po komsiluku..

  • Mima Nikolic

    17:40 // 15. 6. 2015.

    Komisija je imala svoj zadatak, zasedala je i donela odluku na osnovu utvrđenih kriterijuma i 41 glasom za,gospodin Simonovic je izabran za novog direktora.Nema cepanja, nema nesloge u SNSu.

  • Topličanin

    17:50 // 15. 6. 2015.

    Doktor Dragan Milenković je jedan od osnivača SNS-A u Prokuplju, častan i pošten čovek čiji su roditelji ugledni lekari. Izdrži Gašo svi Prokupčani su uz tebe.

  • gemini

    19:12 // 15. 6. 2015.

    Samo da se podigne prasina kako se u SNS desava nesto sto ne valja i kako se radi lose.Za postoji komisija i kriterijum...prosto receno...

  • Milan Pejčić

    19:42 // 15. 6. 2015.

    Zašto ne objavite da su na toj sednici izbrana i nova tri većnika, i predstavite ih? SNS u Prokuplju je apsolutno jedinstven u svemu ali izgleda to nekome ne odgovara. Verujem da nećete objaviti ovo.

  • Aca Vucurovic

    20:07 // 15. 6. 2015.

    bravo doktore svaka cas napokon neko da progovori sta se radi kako se laketic ponasa i rukovodi iz beograd kao i predhodni sto su radili.

  • Max Vespertine

    14:07 // 16. 6. 2015.

    Jel on to rece "politicki nepodoban"?Od kad je kriterijum za nepoliticku funkciju politicka podobnost?Nije li vas Vucic rekao da nema stranackog zaposljavanja?Ovo je bukvalno priznanje da se to radi!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: