Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:33, 27. 11. 2015.

| Politika

Pripreme za unutarstranačke izbore u niškom LDP

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
LDP

Nakon što je dosadašnjem Gradskom odboru LDP istekao mandat, predsednik te partije je imenovao povereništvo koje bi trebalo da vodi niški odbor do održavanja novih izbora.

Kako je pojašnjeno u saopštenju dostavljenom "Južnim vestima", predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović je za poverenika u Nišu postavio diplomiranog ekonomistu Raicu Milićevića, a za njegovog zamenika ekonomistu Iliju Đorđevića.

Pored njih povereništvom će upravljati još 7 članova LDP.

Dosadašnji predsednik niškog odbora Srđan Pešić kaže da je on još ranije podneo ostavku, nakon neuspeha na poslednjim parlamentarnim izborima.

Jednostavno sam smatrao da kada neko u gradu izgubi izbore, tu treba nešto da se menja. Zato sam podneo ostavku - kaže Pešić.

Pešić, koji je i jedini odbornik LDP u Skupštini grada, kaže da ostaje u stranci i da će aktivno učestvovati u njenom radu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zahav

    03:51 // 29. 11. 2015.

    nisam znao da oni imaju 9 članova u nišu.

  • cobi

    19:02 // 28. 11. 2015.

    Interesuje me: Šta normalnog čoveka može opredeliti da podrži ovu partiju,kad vidi ko je u njoj i kad zna čija je to partija?

  • Realan Nislija

    17:28 // 28. 11. 2015.

    Ko su ovi ljudi? Sta su bilo sta uradili za Nis , da bi bili kandidati i na osnovu cega da ih mi Nislije glasamo i verujemo. LDP Nis verujem da nislije misle i da ne postoji jer nisam ih reimetio da ih ima nego se probudili pred izbore takvi nam ne trebaju. Menjajte izborni zakon,da se ne kriju iza stranaka,partija vec na osnovu svog rada izadju pred nas Nislije.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: