Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:17, 27. 4. 2015.

| Politika

Radulović otvorio kancelariju u Nišu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
radulovic
Saša Radulović na prvoj konferenciji za novinare u prostorijama Pokreta u Nišu; Foto: JV

Pokret “Dosta je bilo” koji predvodi nekadašnji ministar privrede Saša Radulović otvorio je svoju kancelariju u Nišu. To je deveta u Srbiji, a Radulović kaže da je i značajna zbog rezultata na poslednjim izborima.

Posle Beograda i Novog Sada, Niš je doneo najviše glasova ovom Pokretu na prošlogodišnjim parlamentarnim izborima.

Od 25 okruga u Srbiji, Radulović ima odbore u 20, a njegova grupacija se, kako kaže, širi, jača i priprema za predstojeće lokalne izbore.

Očekujemo da izbori budu na proleće naredne godine. Ozbiljno se pripremamo i polako ćemo početi da pravimo listu. Niš je jedan od gradova u kojem imamo ozbiljne ambicije. CIlj nam je da pređemo cenzus i da pokažemo da imamo organizaciju na terenu, da smo jaki - priča Radulović.

Pojašnjava da če Pokret nakon toga prerasti u političku stranku.

Onda ćemo polako da se pripremamo za parlamentarne izbore koje očekujemo 2017. godine zajedno sa predsedničkim. Na tim izborima očekujemo pobedu i formiranje vlasti. Nakon formiranja stranke bi trebalo da grupa značajnih ljudi izađe javno i kaže da nas podržava - rekao je Radulović.

Kako kaže, neće biti ni predizbornih, ni postizbornih koalicija, a osnovni ciljevi su gašenje partokratije, transparentnost i prestanak partijskog zapošljavanja.

Prostorije Pokreta "Dosta je bilo" nalaze se Keju 29. decembra, a više o planovima, kadrovima i funkcionisanju Pokreta na lokalu, pogledajte u emisiji “15 minuta” koja će biti emitovana u sredu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • shaft

    16:49 // 29. 4. 2015.

    @ IVAN-nisam zaposljen u Jp,a tvrdim da vecina PROIZVODNIH radnika radi posteno svoj posao,jer je komunalni sistem urusen i nije im lako !za administraciju se slazem!Obraz ti je cist,al gde ce ti dusa

  • shaft

    17:21 // 28. 4. 2015.

    @Ivan-da li bi tako pricao,da ti majka,supruga ili sin rade u Jp?Radis li ili primas platu,kad u 11 i 28 pises komentar?Vecina u Jp posteno radi svoj posao,znaci-NE GENERALIZUJ!

    • Ivan

      08:07 // 29. 4. 2015.

      Pricao bih! Mrzim te lezilebovice, mogao sam da se zaposlim u vodovodu pre 6 godina da sam se uclanio u DS. NISAM HTEO!!! Sad radim popodnevnu smenu ali obraz mi je cist, gospodine generalizovani!

  • gradjaNin

    09:17 // 28. 4. 2015.

    A ko su lokalni predstavnici ovog pokreta? Zar jedan nije mogao da da izjavu pored Radulovica?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: