Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:21, 4. 2. 2016.

| Politika

SNS: Gašić bio u Nišu, pričali smo o izborima

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
gasic
Gašić razgovarao sa niškim naprednjacima; foto: SNS arhiva

Nakon više od 12 sati od dolaska potpredsednika SNS Bratislava Gašića u Niš, Gradski odbor stranke kratko je potvrdio njegov dolazak, uz konstataciju da se govorilo o izborima i “timskom delovanju”.

Sastanak sa Gašićem sinoć je počeo oko 19 sati, a da je on u Nišu na svom Fejsbuk profilu potvrdio je zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković kojeg “grupa mladića nije pustila da uđe na sastanak sa potpredsednikom SNS”. Slavković je ovaj post tokom dana uklonio sa svog profila.

gasic Puna sala niških naprednjaka; foto: SNSSudeći prema jednoj jedinoj fotografiji koju je objavio Gradski odbor SNS, sala je bila prepuna, a sastanku su prisustvovali najviši gradski funkcioneri Srpske napredne stranke.

Na sastanku je bilo reči o pripremi predizbornih aktivnosti, kao i planovima rada u narednom periodu. Bratislav Gašić pružio je podršku radu Gradskog odbora Niš, a nakon razgovora sa članovima stranke svi su se složili da je u mesecima pred nama potrebno raditi timski i jedinstveno sa ciljem – pobeda na izborima na svim nivoima - stoji u saopštenju.

Izvori “Južnih vesti” još sinoć su potvrdili da se pričalo o jedinstvu u niškom odboru SNS, ali najviše u pravcu pomirenja dve struje - jedne koju predvodi gradonačelnik Niša i bivši predsednik Gradskog odbora Zoran Perišić i druge koju vodi poverenik Milan Stanojković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • U epicentru

    22:34 // 6. 2. 2016.

    Kragujevac i Krusevac se nadmecu ko ce da preuzme Nis,svi niski naprednjaci cute eto to je epilog.Utrkuju se i ulizuju onome ko dodje.
    Mumi je bar nastupio iskreno i rekao da se niskim naprednjacima manipulise godinama iz manjih gradova.Nikad nije bilo gore mene nisu ni pustili a bio sam jedan od osnivaca na crvenom krstu.

  • Prizma Durlanska

    22:08 // 5. 2. 2016.

    Suprotstaviti se Krusevcu i Kragujevcu je za svaku pohvalu pa ko god to bio.Mumi svaka ti je bila ka u Njegosa imas podrsku obicnog clanstva,ne daj se bori se znamo za probleme koje imas.
    Pozdrav oz Durlana.

  • Sendy

    21:55 // 5. 2. 2016.

    To je Marija onaj sto je dao ostavku na neku stranacku funkciju i pokazao da mu nije do licnog interesa kao ostalima.Doduse glumac,Bulatoviceva skola do bola,a Bandjurova desna ruka.To ti je Mumi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: