Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:59, 15. 4. 2016.

| Politika

SNS: Zaharijev ne poštuje Srbiju

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
1 SNS Bosilegrad
SNS u Bosilegradu tvrdi da se Zaharijev "ponovo krije iza naroda"; foto: I.M.

Nakon što je RIK odbacio izbornu listu Vladimira Zaharijeva zbog falsifikovanog pečata, a potom i njegovih sumnji da mu je neko namerno zamenio potpise, lokalni SNS osudio je njegove izjave uz tvrdnju da se “u zloupotrebi” predstavio kao žrtva.

Bosilegradski naprednjaci tvrde da se Zaharijev u ovoj kriminalnoj stvari krije se iza naroda i manjine tvrdeći “da nekom smeta u Srbiji”.

Navikao je on da godinama vodi ovakvu politiku, ne poštujući državu, zakone i institucije, na šta smo mi javno ukazivali - kažu iz SNS-a.

Oni ocenjuju da je ovo bio pokušaj još jedne zloupotrebe Vladimira Zahrijeva  „kako bi se dočepao imuniteta i izbegao odgovornost  i pokušao da se još jednom stavi iznad zakona", okrivljujući opet nekog, samo što, kako navode, u ovom trenutku ni on ne zna kog.

Sramno je što on, kao predsednik Nacionalnog saveta bugarske nacionalne manjine, upravo preko manjinske stranke čiji je on osnivač, a koju je nazvao "To smo mi" pokušao da preko falsifikata stigne do cilja. Naime, nismo mi Bugari falsifikatori, već je to jedna grupa ljudi predvođena Zaharijevim koja je navikla da krši zakone ove države - navodi se u saopštenju koje je potpisala Nevenka Kostadinov, predsednica SNS-a u Bosilegradu.

Podsetimo, RIK je odbacio listu “To smo mi - prirodni pokret” jer je utvrđeno da je, od oko 11.000 potpisa, najmanje 4.000 overeno lažnim pečatom Prvog osnovnog suda u Beogradu koji se više ne koristi, nakon čega je Zaharijev rekao da sumnja da mu je neko podmetnuo lažni pečat “jer nekom smeta u Srbiji”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Limunko

    09:50 // 16. 4. 2016.

    Da li svi koji drugačije misle od Vođe, automatski ne poštuju Srbiju?

  • Dexter

    13:30 // 15. 4. 2016.

    Ma bitno da ste vi odbranili otetu pumpu. Kao na Divljem zapadu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: