Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:53, 1. 2. 2016.

| Politika

SNS optužuje za prljavu kampanju, ali ne zna se koga

Autor:M. V, A. S. Izvor:Južne vesti
490x370-sns-go
Niški naprednjaci smatraju da su se i na lokalnom i na republičkom nivou svi udružili protiv ove stranke; foto: arhiva JV

Ne navodeći konkretna imena niti partije, iz niškog odbora SNS-a uopšteno optužuju da se protiv ove stranke vodi najprljavija kampanja kroz laži i napade koji se plasiraju u medijima, kao i da su se “svi” udružili protiv njih.

U veoma šturom saopštenju se navodi da su se “svi udružili da bi zemlju vratili u prošlost u kojoj su radnici gubili posao, kriminal i korupcija cvetali, kada je Srbija pokradena, uništena i opljačkana”.

Na sve moguće načine, tako udruženi, pokušavaju da spreče dalji razvoj Niša i Srbije. Evidentno je da pokušavaju da uruše SNS i sve što činimo zarad građana - navodi se u saopštenju.

Na pitanje ko se to tačno udružio protiv SNS-a i ko pokušava da spreči razvoj Niša, na koga su tačno mislili kada kažu "oni", ni poverenik ove stranke u Nišu Milan Stanojković nije imao konkretan odgovor. Rekao je "da je kampanja počela i da je ovo jedno uopšteno saopštenje".

Mnoge stvari koje se pišu su zapravo totalno nebitne za politički život ovog grada, a iznose se kao posebno zanimljive, pa smo imali potrebu da izdamo takvo saopštenje. Sve što se piše je prljav veš, mnoge stvari nemaju veze sa životom grada i radom javno-komunalnih preduzeća, a izgleda da će u kampanji biti prisutne itekako - kaže Stanojković.

Jedini koji je ovih dana konkretnije govorio “o prljavoj kampanji” je gradonačelnik Perišić. On je, naime, prljavom kampanjom nazvao tvrdnje advokata Boška Ristića da mu je Perišić pretio tokom suđenja književniku Zoranu Ćiriću, zbog čega je i podneo krivičnu prijavu protiv njega.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nesko

    14:04 // 2. 2. 2016.

    I jos nesto,bivis clan Ds-a je bio Stanojkovic. E sada, zamislite da vam stranku vodi neko koga je izbacila Demokratska stranka. A strajk gladju zaposlenih zbog njega u Toponici?! A sto se sada sindikat pobunio da ga ne vrate na mesto direktora u istoj?! Lepo kazem da je 0

  • Nesko

    07:56 // 2. 2. 2016.

    Sacuvaj nas boye ovog Stanojkovica i njegovih, nazovi, saradnika. Dosli da pokupe kajmak sve sto su predhodni stvarali. Preti izbacivanjem, glumi ludilo, trazi od ljudi lojalnost ako zeli neko da bude u Gradskom odboru, covek je nula.

  • brackoDIN

    22:55 // 1. 2. 2016.

    Ovo je politicka elita Niske palanke

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: