Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:20, 8. 4. 2016.

SNS u Pirotu predstavio "maketu" izbornog programa

Vucic-Pirot-Kosta.jpg Veliki planovi za Pirot; foto: A.K.

Osim da će auto-put u Pirot dovesti nove investitore i da svaki drugi izborni rezultat osim pobede SNS-a vodi Srbiju u prošlost, miting naprednjaka prošao je bez predstavljanja konkretnog programa, a uz skandiranje „Aco Srbine".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • MAGDALENA SNS PALILULA

    11:22 // 8. 4. 2016.

    Nišlije, kada vide B. Gašića i A. Vulina pored Premijera, čude se kako to SNS toleriše.

  • zoki

    11:23 // 8. 4. 2016.

    Dali je Vučić usput posetio OŠ "Ljupče Španac" gde su pre nekoliko dana otvoreni novi đački toaleti?
    Obećao je da će obići svaki školski WC.

  • joksim

    13:24 // 8. 4. 2016.

    to se zove ja mislim prodavanje magle u punom smislu reci.. tipa bice bolje, naprednije i sl a ne kaze se ni kako ni kada.. deca se vec smeju ovim naprednima na jedne te iste gluposti koje pricaju godinama a nista ne pokazuju na delu i konkretno... osim laznih doktorata, diploma i strucnjaka norvezana i sl..

  • Anita

    13:33 // 8. 4. 2016.

    Da li je premijer obisao malo bolnice po Srbiji da vidi u kakvim uslovima se leci narod? Ispod svakog nivoa, nema lekova, zavoja, padaju plafoni....O kakvom prosperitetu govoris covece? U tim fabrikama koje otvaras ljudi rade za minimalce koji nisu dovoljni za nedeljne osnovne potrebe! Jel nam takvu buducnost obecavas, da budemo kao robovi? Otvaras fabrike koje rade vec par godina, sramota!!

  • anti-SNS-bot

    13:52 // 8. 4. 2016.

    Koja šarada od "mitinga". Brdo autobusa NG, ZR, AC, NI... Piroćanaca jedna malo jača šaka ljudi. Katastrofa. Sramota je biti aktivista naprednjaka u Pirotu.

  • Kalča

    15:11 // 8. 4. 2016.

    Šta reče onomad manipulant AV? Reče da će biti u kampanji samo 10 dana, a onda će se "posvetiti" narodu i samo narodu po 26 sati na dan, bez vikenda, praznika i godišnjih odmora. Ništa spavanje, ništa WC, ništa doručak, ručak, večera... samo rad i rad na narodnu "polzu". Malkice i čitanje Vebera. Nego... 10 dana odavno prošlo, a AV se neumorno hvališe diljem Srbije.

  • Zone

    01:31 // 9. 4. 2016.

    Ako ne daj Bože opet budu u vlasti, obavezno bi trebalo da oforme Ministarstvo za makete, pošto je to najveći doprinos sadašnje vlade. Po broju novootvrenih radnih mesta, o kojima svakodnevno pričaju u kampanji, cenim da nam nedostaje radna snaga i da će se to pitanje rešiti deportovanjem izbeglica iz EU, na opšte zadovoljstvo, kako naše Vlade, tako i "međunarodne zajednice".

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: