Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:51, 29. 4. 2015.

| Politika

Šešelj: Vrata zatvorena samo za one koji su ukrali mandate

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
srs-miting.jpg
Radikali u centru Niša; Foto: Vanja Keser

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj održao je miting u centru NIša i poručio da Srbija nalazi u teškoj situaciji, ali da “radikali staju” na noge i zato je pozvao nekadašnje članove da se vrate čak i ako su otišli u SNS.

Pošto su mediji, kako je rekao Šešelj, zatvoreni za radikale, on i njegove stranačke kolege su prinuđeni da se narodu obraćaju sa trgova.

seselj Šešelj u centru Niša; Foto: Vanja KeserO lošem stanju u društvu i idejama SRS, Šešelj je govorio i danas, ali je rekao da je neophodno i da članstvo radikala ojača.

Nekada smo imali pola miliona članova. Mnogi su u međuvremenu pomrli, neki se odselili, a neki postali naprednjaci. Mnogi uveliko smatraju da je to bila greška i velika zabluda. Njima su vrata širom otvorena. Nećemo primiti samo one koji su nam ukrali poslaničke i odborničke mandate - rekao je Šešelj.

U prostorijama stranke u Nišu, Šešelj je održao sastanak Okružnog odbora SRS, a, kako je rekao, o lokalnim izborima još ništa nije odlučeno.

Još se razmatra da li će niški odbor Srpske radikalne stranke izaći na izbore. Razmatra se, pripreme se obavljaju, ali definitivna odluka nije donesena. Tu odluku vagamo zato što Vučić ulaže ogromne pare u celu diviziju svojih propagandista i batinaša koji na silu nastoje da iznude izbornu pobedu - rekao je Šešelj.

seselj Niški funkcioneri Nikola Savić i Bojan Krstić (levo) uz Šešelja; Foto: Vanja KeserOdgovarajući na pitanja novinara, lider radikala je rekao da nije strašno što su ga izdali kumovi Vuk Drašković i Tomislav Nikolić, "već da je strašno što su izdali Srbiju, a Nikolić i Srpsku radikalnu stranku".

Obraćanju okupljenima na centralnom gradskom trgu u Nišu prethodila je kolona vozila, popularni “plavi karavan”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • dolesns

    22:08 // 8. 5. 2015.

    samo napred.SNS mora da padne.Voja zna kako

  • lj

    07:27 // 30. 4. 2015.

    Razglas je bio ocajan.

    • Aleksandar Miladinovic

      12:03 // 30. 4. 2015.

      A jel se pitate mozda zasto ocajan? E pa zato sto u Nisu vlada demokratija i sto policija i inspektori nisu dozvolili da se zvucnici stave van bine, nego su morali da budu na binu jedni na druge !!!

  • Nislijaa

    03:23 // 30. 4. 2015.

    Seselj - Jedini dosledan!Skidam kapu...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: