Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:57, 3. 2. 2016.

| Politika

Slavković: Jedva me pustili da uđem na sastanak SNS

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Komentar Ljubivoja Slavkovića
Ponižen, ali uporan; Ljubivoje Slavković

Nezadovoljan jer je "grupa mladića" proveravala njegov identitet, kao i to da li uopšte može da uđe na sastanak potpredsednika SNS Bratislava Gašića sa liderima niških naprednjaka, zamenik gradonačelnika Niša je javno negodovao i preko Fejsbuka.

Ponašanje momaka iz obezbeđenja u sredu uveče Slavković, koji za sebe kaže da je jedan od 100 osnivača stranke, ocenio je kao "poniženje".

Večeras na poziv rukovodstva SNS-a Niš pozvan sam na sastanak na kome je pred ulaz grupa mladića, koji nisu ni znali da postoji SNS 2010. godine, 5 minuta utvrdjivala moj identitet kao zamenika gradonacelnika, ali i to da li uopšte mogu da uđem na pomenuti sastanak. U ovom mom gradu sam 44 godine, ali ovakvo poniženje nikad nisam doživeo - napisao je Slavković.

 

PONIŽENJE2010.godine na poziv Predsednika SNS.a bio sam na bini u Beogradu medju 100 vidjenijih srba joji su pristupili...

Posted by Ljubivoje Ljuba Slavkovic on Wednesday, February 3, 2016

Zasada nema javnih reakcija SNS na tvrdnje Slavkovića.

Inače, prema nepotvrđenim informacijama, u niškom odboru SNS tokom večeri u sredu je održan sastanak kojim je predsedavao potpredsednik SNS Bratislav Gašić.

Prema informacijama do kojih su došli novinari Južnih vesti, na sastanku se razgovaralo o "prevazilaženju problema" u funkcionisanju niškog odbora.

Izvor Južnih vesti tvrdi da je Gašić pokušao da pomiri aktuelnog poverenika Gradskog odbora Milana Stanojkovića i Zorana Perišića, gradonačelnika Niša koji je do raspuštanja Gradskog odbora bio na njegovom čelu.

Potpredsednik SNS je došao sa idejom da se dve struje, jedna koju predvode nekadašnji funkcioneri niškog odbora i druga koju vodi poverenik, pomire i jedinstveno izađu na lokalne izbore, ali kako saznajemo dogovor nije postignut.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Natalija Stanković

    17:02 // 4. 2. 2016.

    Poniženje za ovaj narod si ti i tebi slični. Malograđani koji se prave da su velika godpoda i VIP. Pa šta ako su te legitimisali,na čelu ti ne piše ko si. Radili momci posao za koji su plaćeni,za razliku od vas koji ne radite ništa.Nisu mogli da pretpostave da je takva kreatura od čoveka zamenik gradonačelnika.

  • slobodan

    15:31 // 4. 2. 2016.

    Lepo svi mi ovde sebe 'olakšamo' i popljujemo sve što ima veze sa ovim nesposobnjakovićima, ali.. NARODE!!!! Sami smo krivi što su oni tu, najvredniji i najbolji ljudi nam se kriju u svojim kućama ili idu iz ove zemlje! Samo jedan da izadje i kaže 'pokušaću ja', pobedio bi ove beskičmenjake. Ovako, namestiće oni sebe tu i tamo, a mi ostasmo da visimo...

  • Marko

    15:14 // 4. 2. 2016.

    Poniženje? Hoćeš li da znaš šta je pravo poniženje Slavkoviću? Poniženje za ovaj narod i državu ste ti i tebi slični neuspešni direktorčići, komunistički aparačici i prefarbani radikali pojačani falsifikatorima diploma, nevaspitanim keramičarima i estradnim menadžerima, koji ste se okupili u tzv. "naprednoj stranci", sa ciljem da po cenu sveopšte propasti napunite svoje džepove.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: