Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:23, 26. 1. 2016.

| Politika

Članovi SNS se izjašnjavali ko je za Vučića, a ko za Nikolića

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
nikolic-i-vucic
Da li priča o neslaganju počinje da dobija epilog iz Aleksinca?; foto: wikimedia

U Aleksincu od pojedinih članova Srpske napredne stranke traženo je da se izjasne da li su za bivšeg predsednika stranke Tomislava Nikolića ili za aktuelnog Aleksandra Vučića. Prvi čovek SNS u ovoj opštini Nenad Stanković kaže da to ne radi stranka, već "neko drugi".

Jedna članica SNS koja se javila redakciji “Južnih vesti” kaže da je izjašnjavanje koga podržava ponuđeno njoj, ali i još nekim stranačkim kolegama.

nikolic Manja podrška za Nikolića u Aleksincu; foto: član SNSOna se povodom spiskova mejlom obratila i predsedniku Izvršnog odbora stranke Radomiru Nikoliću.

Kolega iz stranke mi je poslao dokument, jer su od pojedinih članova stranke tražili da se pismeno izjasne ko je za Nikolića, a ko za Vučića. Ja nisam htela da potpišem, ali sam od jednog člana dobila kopirani dokument i me on zamolio da ga ne spominjem i kažu da je to nezvanično. Šta dalje da radimo? - upitala je ova članica Nikolića.

Kaže da je pisala i nekadašnjem predsedniku Gradskog odbora SNS u Nišu Zoranu Perišiću i da ne voli “da se deli ko je za Tomu, a ko za Vučića”.

vucic Vučić ispunio spisak; foto: član SNSNa spiskovima koje je dostavila redakciji i zaista piše “Vučić” i “Nikolić” uz napomenu da su spiskovi interni i da se ne šalju nigde.


SNS Aleksinac: Mi te spiskove ne distribuiramo

Podela ko je za Vučića, a ko za NIkolića, kako kaže predsednik Opštinskog odbora SNS Nenad Stanković, nije tema naprednjaka u Aleksincu.

Za spiskove, kaže, prvi put čuje.

Mi te spiskove ne distribuiramo. To radi neko drugi i to nema veze sa opštinskim odborom SNS i uopšte sa Srpskom naprednom strankom - kaže Stanković.

Kaže da je čuo da takve, kako kaže, prljave igre ima na nivou Srbije, ali “da postoji i u njegovom dvorištu” nije znao.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandar Akovic

    23:40 // 26. 1. 2016.

    Sirenje ovih spiskova radi nekoliko omrazenih clanovi SNS. Isti oni za ciji se prijem u stranku glasalo letos,sve sa ciljem da destabilizuju rukovodstvo optinskog odbora SNS u Aleksincu i oni preuzmu rukovodjenje strankom. Ta skupina je istu stvar uradila i u stranci odakle je dosla,tj u URS-u. Bolesne ambicije i korumpirane funkcije. Predsedniku aleksinackih naprednjaka je vise puta signalizirano

  • Zorran

    21:17 // 26. 1. 2016.

    Ovako glupo plasirati aferu može samo politički diletant i neko ko je apsolutno politički minoran i isfrustriran. Sreća pa u Aleksincu svi znamo ko pakuje afere.

  • Sreda

    21:08 // 26. 1. 2016.

    Ovo je kao afera "podrum" na lokalnom nivou. Pozdravljamo lokalnog Kornica, svi znamo ko je to, i molimo ga da dostavi te tzv. spiskove Vučiću, da se uveri u autentičnost! Toliko ste smešno ovo odradili da vam je bolje da se ne blamirate. Bolje poradite malo na programu i članstvu (oboje nemate) nego što smišljate ove nestašluke po aleksinačkim ćoškovima i kafanama.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: