Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:58, 11. 5. 2012.

Sporna priznanica DS u Merošini

priznanica

Južne vesti su došle do priznanice sa pečatom odbora Demokratske stranke u Merošini, iz koje se vidi da je ta stranka isplatila donaciju jednom građaninu, što je zakonom zabranjeno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Boki

    20:04 // 11. 5. 2012.

    Lepo stoji u objasnjenju da je to licna POMOC! Za kupovinu glasova i za bilo sta nelegalno niko nije toliko glup da izdaje priznanice sa potpisom i pecatom. Kupovinom glasova se bave slabe politicke stranke i pojednici na lokalnom nivou. Pogledajte lokalne i republicke rezultate, videcete kod pojedinih opcija neverovatnu razliku u rezultatu. DS je dobio jednake rezultate na svim nivoima. Tadic nije isao od vrata do vrata da nudi pare, to budite sigurni.
    Ova priznanica je jedino mogla biti zloupotrebljena od strane SNS-a, jer je poznato da se oni sluze prljavim napadima na jace konkurente posto nemaju sta da ponude gradjanima osim lose interpretirane price koju su osmislile njihove americke agencije koje im rade kampanju. Ja se pitam samo odakle im novac da placaju Amerikance jer se zna da oni ne rade nista za dzabe.

    • Sojic

      21:26 // 11. 5. 2012.

      A kako komentarises to sto je u selima u beloj palanci glas za tadica i ds placan od 2000 do 7000? Ovo je proverena informacija, a u palanci se javno prica o tome.
      Da nije i tu SNS placao da bi naskodio tadicu?

    • Merosinac

      21:57 // 11. 5. 2012.

      Pouzdano znam da je u selu Jugbogdanovac, Arbanasce i Zlokucane imenovana predsednica davala glasacima navedenu sumu novca.

    • Nišlija

      10:40 // 12. 5. 2012.

      Otac mi je rodom iz jednog sela u opštini Merošina, bio je na dan izbora u selu, lično je video kupovinu glasova, te mi je ispričao da su aktivisti URS-a plaćali meštanima po 2.500 dinara za glas. Pojavljivanje ove priznanice, mada druge vladajuće stranke, samo upotpunjuje ovu izbornu sramotu.

  • патриота

    21:30 // 11. 5. 2012.

    у Дољевцу су гориле локалног контроверзног бизнисмена шамарали гласаче и терали их да потписују з УРС. Тамо је уз уз претење и батинање гласача добио 64%.

    • P.Enees

      23:18 // 11. 5. 2012.

      Sta ces kad ovaj u Doljevcu nema pare kao ova u Merosini. A, odavno i ne koristi priznanice, presao na fiskalnu kasu...
      I tako vec tri mandata!

  • mrnjau

    17:02 // 11. 5. 2012.

    ovo uopste nisu gluposti kako navode iz DS-a. zasigurno znam da su isli i po Nisu vrata od vrata i nudili upravo tu istu sumu!
    bagra bre!

    • dipl.shetach

      08:00 // 12. 5. 2012.

      Ko, svi skupa ili samo kupci?
      Nikako mi nisu jasni ljudi koji za neku sicu obezbedjuju sebi i svom potomstvu, a zatim i svojim sugradjanama buducnost identicnu sadasnjosti. Ne mogu da kazu prodao sam skupo svoju kozu, jer deci sa tom smesnom sumom nisu obezbedili ni pristojan obrok, a pristojni posao necu ni pominjem, jer zarada od dvadesetak hiljada nije dovoljna ni za elementarne potrebe.

      Definitivno, svaki narod dobije vlast kakvu zasluzuje i nema pravo da pljuje po svojim izabranicima, jer zaboga izgleda da su ih izglasali za dve hiljade. Mada bilo bi lepo da omoguce da se kamerama uslikaju zapisnici i konacno saznamo je su li popunjenu uredno ili je bilo precrtavanja i prepravki prilikom unosa.

    • Brka

      15:54 // 12. 5. 2012.

      Zivim u centru Nisa i imam drugare i poznanike po celom Nisu. Niko, ali niko mi nije reko da je nekom neko dolazio na vrata i nudio novac za glasanje bilo koje stranke. Moguce je jedino u prostorijama stranke nekom da nude, ali ni za to nisam cuo. NE LUPAJTE, BE, GLUPOSTI VISE, MOLIM VAS

  • Boki

    16:17 // 12. 5. 2012.

    @Sojic
    Dok ne vidim priznanice ne verujem. :) Za tvoju informaciju SNS ne kupuje glasove ali koristi metode nasilja i razne torture nad politickim neistomisljenicima.
    @anche
    Ja vidim samo inicijal, a posto ti ocigledno znas ko je, pitaj je, mozda ce da da intervju.
    Naprednjaci, pomirite se s cinjenicom da ste ove izbore izgubili na svim nivoima. Cak i da ste imali 2-3% vise, opet niko nece sa vama u koaliciju, pre svega zbog vaseg predsednika, koji je kao malo dete kome su razbili zvecku. Sve mi ga je zao, sto mu Tadic ne da malo da bude i on predsednik. :)))

  • Nišlija

    17:50 // 11. 5. 2012.

    Čuo sam da su u selima opštine Merošina aktivisti URS-a plaćali meštanima da glasaju za njih. Verujem da je i ovo istina. Sramota!!!

  • neko iz mase

    17:11 // 11. 5. 2012.

    Dno dna...

    • babaroga

      21:15 // 11. 5. 2012.

      Dno dna je kad poveruješ da neko kupuje glasove i za to izdaje potvrde sa pečatom i potpisom. Alo!?

    • neko iz mase

      22:46 // 11. 5. 2012.

      Od kada stranka daje donacije i pomoc? Zasto bi to radila? Mnogo nedorecenih stvari je oko ovih izbora. Rodjeni brat mi je bio u komisiji u Leskovcu ispred PRS-a, kaze da su sve vece stranke na razne nacine podmicivale, narocito Rome. URS je obecavao radno mesto za 50 sigurnih glasova. Izbori su farsa.

  • dragoljub stamenković

    22:03 // 11. 5. 2012.

    Dobro Boki, od kada se to lične "pozajmice" daju na priznanici overenoj pečatom političke stranke ? A gde to piše da se radi o "ličnoj pozajmici" ?Mislim da se radi o klasičnoj kupovini glasova !

  • anche

    21:02 // 11. 5. 2012.

    a sto ne priupitamo aktivistkinju ds-a ciji se potpis jasno vidi na priznanici?
    sta ima ovaj lik da prica u njeno ime, pa nije ona maloletna cim ima pare, priznanice i sl.

  • hm

    08:56 // 12. 5. 2012.

    Gde sam ja bio sve ovo vremen? Sto meni ne ponudi neko pare da glasam? Ali nije kasno, evo dajem svoj glas na licitaciju za drugi krug.

  • zivkovic

    19:07 // 12. 5. 2012.

    Pustite ljude da rade svoj posao, treba jos da se krade.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: