Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:49, 30. 11. 2015.

| Politika

Stranački izbori u SNS tek posle lokalnih

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Bratislav Gašić
Unutarstranački izbori nam nisu prioritet; Bratislav Gašić, foto: SNS

"Unutarstranački izbori u Nišu nam u ovom trenutku nisu prioritet. Bitno je da se pripremimo za lokalne izbore", kaže potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić.

Gašić, koji je u subotu popodne održao sastanak sa nekoliko istaknutih pojedinaca SNS u Nišu, naglasio je da će konačnu odluku o unutarstranačkim izborima u Nišu doneti "stranka", ali dodao da je njegov stav da sa tim "ne treba žuriti".

Bitno je da se spremimo za izbore, da ne dozvolimo da oni koji su uništili grad Niš se vrate ponovo, bez obzira na strane mentore i one koji ih plaćaju za sve to - rekao je Gašić.

On nije precizirao na koga konkretno misli, niti ko su njihovi "mentori".

Inače, Gašić je u subotu u Niš stigao u nenajavljenu posetu, a sastanku iza zatvorenih vrata koji je održan u prostorijama Gradskog odbora su pored ostalih prisustvovali aktuelni poverenik niškog SNS Milan Stanojković i donedavni predsednik Gradskog odbora i gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

Podsetimo, još početkom aprila je vrh Srpske napredne stranke raspustio Gradski odbor u Nišu i ukinuo opštinske odbore. Kako je tada saopšteno, to je učinjeno zbog veliki unutarstranačkih sukoba.

Krajem istog meseca Milan Stanojković je imenovan za poverenika.


"Neće biti smena partijskih funkcionera"

Odbacujući glasine da je na sastanku diskutovano o isključenjima pojedinih funkcionera iz stranke, potpredsednik SNS Bratislav Gašić kaže da je u pitanju bio "običan, redovni sastanak".

Tema je bila organizacija stranke pred predstojeće lokalne izbore, priprema izbornih štabova i ništa drugo - kaže Gašić.

Ipak, izvor "Južnih vesti" koji je prisustvovao sastanku tvrdi da je razgovarano i o zahtevima povereništva za smenama pojedinih direktora javnih preduzeća i ustanova, kao i načelnika gradskih uprava.

Ali zaključeno je da za sada neće biti bilo kakvih smena.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • LOKAL

    11:22 // 4. 12. 2015.

    Samo cekajte lokalne izbore sa ovima koji su na funkciji u gradu.Necete dobitio glasove sa Jonicem,Bandurom,Slavkovicem, Perisicem...Briga vas za decu,roditelje,radnike...vazno je da Jonic zaposljava po principu,JA TEBI TI MENI,,Ceo grad bruji o njemu jer je i kao URS/ovac svasta radio a SNS neka ga stiti pa ce na izborima narod da kaze svoje

  • shaft

    18:17 // 3. 12. 2015.

    Potpuno Vas razumem,zbog cega niste objavili moj komentar,iako,nikog nisam vredjao!Naprotiv,uvazeni ministar je dosao da da podrsku postojecim kadrovima,i ne vidim sta je tu pdoblem?Jednostavno,unutarstranacke nedoumice.

  • mm

    06:43 // 1. 12. 2015.

    E moj carapanu joj neznas sa kim posla imas ovde.Ili se isti pronadju brzo ili se rastavljajte sto pre ili odoste

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: