Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:18, 1. 2. 2016.

| Politika

Transparent za Vučića, sendviči za pristalice SNS

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
transparent
Pristalice SNS bez stranačkih obeležja, ali sa transparentom; foto: JV

Otvaranje fabrike obuće „Geox“ u Vranju okupilo je brojne pristalice Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, jer su njihovi lideri prisustvovali otvaranju. Neki su došli besplatnim prevozom i dobili sendvič.

Iako su se danima stranačke pristalice SNS i SPS prepucavale preko društvenih mreža o tome ko će doći u većem broju, kako "Južne vesti" saznaju, naprednjaci navodno nisu organizovali dolazak u industrijskoj zoni, a i oni koji su ipak želeli da dođu nije trebalo da nose stranačka obeležja.

poruka Poruka pristalicama SNS u Vranju; foto: JVIpak, na internetu je procurela fotografija SMS-a koji su dobijali članovi ove stranke, gde se jasno vide "upustva za ponašanje" na skupu ispred "Geox"-a.

Predsednik Srpske napredne stranke u Vranju Slaviša Bulatović nije odgovorio na pitanja novinara "Južnih vesti" o organizovanom dolasku pristalica SNS i poruci koja je kružila internetom.

Ispred "Geox"-a je u nedelju, na otvaranju fabrike, kojem je prisustvovao i premijer i lider SNS Aleksandar Vučić, bilo pristalica ove stranke iz drugih gradova i opština. Oni su organizovanim prevozom došli iz, kako smo uspeli da saznamo, Leskovca, Bosilegrada, Vladičinog Hana, Bujanovca i Vlasotinca. Nakon skupa vratili su se do autobusa koji su bili parkirani nedaleko od novoizgrađene fabrike gde su ih, kako saznajemo, čekali sendviči.

Na zvaničnoj stranici Demokratske stranke u Vranju objavljene su fotografije autobusa i pristalica nakon skupa.

U pozadini otvaranja Geoxa u Vranju mnogo SNSovaca, autobusa botova i sendvica, a AV izjavljuje da nijedna stranka ne...

Posted by Demokratska Stranka Vranje on Monday, February 1, 2016

Podsećamo da naprednjaci u Vranju nisu deo vladajuće koalicije, pa je vladala bojazan da ne dođe do čarki između njih i pristalica socijalista koji su takođe došli ispred fabrike u Vranju.

Bilo je naših pristalica, njih oko 400 i svi oni su iz Vranja,ne vidim ništa sporno u tome, oni su došli da podrže jednu važnu investuciju za grad i pozdrave Ivicu Dačića – rekao je za Južne vesti prvi čovek socijalista u Vranju Zoran Antić.

Otvaranje je prošlo bez incidenata, svako je pozdravio svog vođu, socijalisti obučeni u majice na kojima je pisalo SPS, a naprednjaci sa transparentom na kome je pisalo „Vranje je za Vučića“.

sps Socijalisti u majicama; foto: JV

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • shaft

    19:38 // 3. 2. 2016.

    Ah,kako ste strogi,pa nije samo sendvic,bio je i neki sokic a i rakijica u busu,po principu-od usta do usta!Na berzi rada,pojavilo se novo zanimanje-profesionalni SNS bot,staz se ne placa,sendvic po mitingu i besplatan prevoz.Navalite,zanimanje nije suficitarno.

  • neko iz mase

    12:29 // 2. 2. 2016.

    kakvi god da su ljudi, koliki god da im je IQ
    oni izlaze na izbore i glasaju i ko je sada glup ???

    • ahm

      14:23 // 2. 2. 2016.

      Oni koji ne izadju i prepuste sacici clanova partije da nam odlucuju o zivotima.Ovo o neizlasku bi imalo smisla samo ako promenimo zakon po kome bi sve manje od 50 posto izlaznosti bilo tretirano kao neuspeli izbori...

  • Saša

    11:32 // 2. 2. 2016.

    Nadam se da je salama u sendvičima od "Matijevića"

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: