Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:46, 6. 2. 2016.

| Politika

Velja Ilić predstavio program Nove Srbije za Niš

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
velja
Velja Ilić govorio o programu za Niš; foto: NS

Ukidanje gradskih opština i promena sistema javne uprave stvaranjem jedne jedinstvene Gradske uprave, neke su od osnovnih ideja programa Nove Srbije za Niš koji će biti osnova predstojeće predizborne kampanje.

Kako kažu u ovoj stranci, reč je o razvojnom programu pod imenom “Niš nije ništa”, već prepoznatljive sintagme za Novu Srbiju.

O programu, pred punom salom, govorio je i predsednik stranke i ministar za vanredne situacije Velimir Ilić, koji je rekao da “Niš treba da bude onakav kao kada ga je vodio Smiljko Kostić”.

Poručujem da Niš bude onakav kakav je bio kada je Nova Srbija vršila vlast na čelu sa Smiljkom Kostićem i kada se radilo punom parom. Nova Srbija je spremna da sa svojim koaliconim partnerom Srpskom naprednom strankom pruži puni doprinos snažnijem iskoraku i oporavku celokupne privrede Grada Niša – rekao je Ilić.

nova-srbija Puna sala Simfonijskog orkestra; foto: NSU prethodnih nekoliko meseci, kako je rečeno na skupu, Nova Srbija je držala tribine po mesnim zajednicama u Nišu gde se, kako kažu, kroz razgovor sa građanima dopunio razvojni program Gradskog odbora Nove Srbije.

Pored Ilića, tribini koja je simbolično i najavila predizbornu kampanju, prisustvovali su funkcioneri stranke iz Niša, kao i bivši gradonačelnik Smiljko KostićMilan Stanojković, koordinator Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • mirjana

    17:42 // 7. 2. 2016.

    veljo ako se izboris kao sto si obecao da legalizacija bude besplatna i da moja ulica delnicka u vrtiste dobije vodovod kanalizaciju put ulicno svetlo nas dvesta kuca dacemo ti glas na izborima

    • Marko

      10:32 // 12. 2. 2016.

      A, ne gospođo. Lepo da platite legalizaciju, kao što smo mi plaćali građevinske dozvole. E, kada platite, onda ćete da dobijete vodovod, kanalizaciju i ulično svetlo.

  • Toma

    16:06 // 7. 2. 2016.

    Ovaj Velja je najgori politicar u istoriji Srbije. 25 god. je deo vlasti i sa svima na vlasti i nista nije doprineo. Pri tom razume i tolerise kraduckanja. To mogu samo najljigaviji politicari i niko vise.

  • milance pravednik

    14:47 // 7. 2. 2016.

    Dal je ova sala stvarno bila puna.Deluje da ima praznih mesta.Il puna ko oko.... Kako kazu novinari-aj da ovoga puta poverujemo novinarima....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: