Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:14, 13. 7. 2015.

| Politika

Zdravković na čelu Gradskog odbora Ujedinjene seljačke stranke

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
ceda-zdravkovic.jpg
Zdravkoviću je ovo drugi mandat na čelu GO USS Niš; foto: JV

Na Izbornoj Skupštini Gradskog odbora Ujedinjene seljačke stranke u Nišu izabrano je kompletno rukovodstvo, a jednoglasno je za predsednika ponovo izabran Čedomir Zdravković.

Njemu je ovo drugi mandat na mestu predsednika Gradskog odbora Niš, a pored njega, za zamenika predsednika izabrana je Danijela Petković, potpredsednici Slaviša Stojanović i Dragan Robovjanović i za sekretara Dušan Ilić.

Pored Izborne Skupštine, u Narodnom pozorištu održana je i konvencija Ujedinjene seljačke stranke na kojoj je najavljeno da predizbornu kampanju počinju upravo iz Niša i da će se ta stranka i dalje boriti pre svega za one koji žive na selu i od sela.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić kaže da punu podršku daju Vladi i premijeru Aleksandru Vučiću u svim merama unutrašnje i spoljne politike. 2 Milija Miletić najavio predizbornu kampanju Miletić najavio predizbornu kampanju iz Niša; foto: JV

Očekujemo da će ova godina biti izborna, pa je i ova konvencija početak predizborne kampanje. Kao koalicioni partneri imamo saradnju sa Srpskom naprednom strankom, ali sarađivaćemo i sa svima onima kojima je interes selo i poljoprivreda – kaže Miletić.

On je dodao da će se kao poslanik na listi SNS-a uvek boriti da se čuje za probleme Svrljiga, Knjaževca, Bele Palanke i drugih malih opština, kao i da nikako neće ispustiti priliku da govori o Nišu i problemima ovog grada. 3 Podrška Miletiću čelnika niških naprednjaka Podrška Miletiću čelnika niškog SNS-a; foto: JV

Potpredsednik SNS-a Igor Mirović kaže da će ove dve stranke još više učvrstiti svoje partnerstvo, posebno u oblasti poljoprivrede i da će se koalicija sa Ujedinjenom seljačkom strankom sigurno nastaviti i u budućem periodu.

Pored Mirovića, konvenciji Ujedinjene seljačke stranke prisustvovali su i gradonačelnik Niša Zoran Perišić, zamenik predsednika Skupštine grada Nenad Stanković, narodni poslanik Bratimir Vasiljević, direktor "Jugoistoka“ Darko Bulatović i druge brojne zvanice.

Ujedinjena seljačka stranka, čije je sedište u Svrljigu, nosilac je vlasti u toj opštini u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, dok je predsednik stranke Milija Miletić na listi SNS-a na poslednjim izborima izabran za narodnog poslanika, čime je Svrljig, posle više od 2 decenije, dobio predstavnika u republičkom parlamentu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Djokica

    22:51 // 14. 7. 2015.

    Ujedinjena seljacka stranka moze pomoci samo seljacima-svojim clanovima i nikom vise. Majstori su nepotizma i kupovine glasova neobrazovanih ljudi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: