Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:49, 2. 9. 2014.

| Servisne informacije

Obustava saobraćaja zbog "Palilulske večeri"

Autor:M. VučićIzvor:Južne vesti
rampa
Bez saobraćaja oko Palilulske rampe; Foto: D. Vidojković

U sredu, 3. septembra, saobraćaj će na pojedinim deonicama biti potpuno obustavljen, a linije 8 i 34 preusmeravaće se drugom trasom, zbog održavanja manifestacije "Palilulsko veče". 

Saobraćaj će u Ulici Vojvode Gojka, od Palilulske rampe do Čačanske ulice, biti potpuno obustavljen u sredu, 3. septembra u 6 sati ujutru, i biće otvoren tek sledećeg jutra, 4. septembra u 6 sati ujutru.

I u Episkopskoj ulici će saobraćaj će biti obustavljen na deonici od Palilulske rampe do raskrsnice sa Ulicom Dušana Popovića, od 15 sati u sredu 3. septembra, do 3 sata izjutra.

Takođe, za saobraćaj će biti zatvorena i deonica od Palilulske rampe do Rajićeve ulice, u periodu od 20 sati, 3. septembra do 1 sat posle ponoći.

Kako navode u Direkciji za saobraćaj, linije 8 i 34 gradskog prevoza biće preusmerene drugom trasom.

490x370-autobus-aerodromski-autobusi-net.jpg Zbog "Palilulske večeri" linije 8 i 34 u sredu saobraćaju izmenjenom trasom

Od 6 sati ujutru u sredu 3. septembra, pa do 6 sati sledećeg jutra, linija 34 će saobraćati na sledeći način: u smeru ka Železničkoj stanici, nakon raskrsnice Ulice Dušana Popovića i Episkopske autobus će ići ulicama Stanoja Bunuševca i Njegoševom ulicom, pa nadalje redovnim putem.

U smeru ka Gradskoj bolnici, nakon Ulice Branka Radičevića, autobus na ovoj liniji će nastaviti Njegoševom i Ulicom Stanoja Bunuševca, do raskrsnice Episkopske i Ulice Dušana Popovića, nakon čega nastavlja standardnom linijom.

Autobusi linije 8 će u smeru ka Novom groblju od 3. septembra u 15 sati, do 3 sata izjutra, nakon Ulice Dušana Popovića ići ulicama Stanoja Bunuševca i Njegoševom, a nadalje ustaljenom linijom.

U smeru ka Gabrovačkoj Reci, od srede u 6 ujutru do 6 sati sledećeg jutra, posle Njegoševe ulice, autobusi će ići ulicama Stanoja Bunuševca i Dušana Popovića, a nakon toga redovnom trasom.

Proslava “Palilulske večeri” održava se u sredu, 3. septembra, kod Palilulske pijace, i tom prilikom će nastupiti brojni ansambli, kulturno-umetnička društva, i mešoviti hor, ali i pop i etno grupe.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoki

    17:22 // 2. 9. 2014.

    bespotrebno maltretiranje zitelja tog dela grada i trosenje novca iz budzeta,kad je moglo da prodje bez proslave ove godine i male ustede.Ali neko zeli da se potrosi pa od toga i neko "legalno" zaradi

    • shaft

      08:41 // 3. 9. 2014.

      bravo!ovo je malo blaza varijanta vasara u n.banji,za sv.iliju,i panteleja.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: