Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:23, 15. 10. 2014.

| Servisne informacije

Odlaže se početak grejne sezone u Nišu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
radijator-(Case-Conflict).jpg
Radijatori hladni do daljeg, arhivska fotografija

Zbog preporuke ministra energetike Aleksandara Antića da se zbog toplog vremena prolongira početak grejanja, radijatori Nišlija će i narednih dana biti hladni.

Niška Toplana odlučila je da ispoštuje savet ministra i, iako je grejna sezona zvanično počela 1. oktobra, svoje korisnike ostavila bez grejanja dok god to vremenski uslovi dozvoljavaju.

Ispoštovaćemo tu preporuku i uštedeti energente, a to je ušteda i za Nišlije, jer se grejanje plaća na osnovu utroška - kaže portparol Toplane Milena Pavlović.

Sređivanje sistema započeto je početkom oktobra, a kako je tada rekao direktor Toplane Slobodan Maksimović 15. oktobra bi trebalo da krene grejanje.

Pavlovićeva kaže da su tople probe krenule u kotlarnicama koje koriste mazut, a “Jugorosgas” je i pored duga od 370 miliona dinara, prema njenim rečima, svoje ventile “odvrnuo” danas. Shodno tome treba očekivati da sa prvim nižim spoljnim temperaturama i radijatori postanu topli.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Stefan Gavrilovic

    02:08 // 20. 10. 2014.

    Sram da vas bude, koga bre obmanjujete kalorimetrima, javnost!? Pa pitate li se koja je to ta javnost? Bitno je da se da izjava za javnost! E pa da vam nisam u kozi kad ta javnos "pukne".

  • Stefan Gavrilovic

    02:04 // 20. 10. 2014.

    Prevareeee!!!!
    Kakvi kalorimetri, pa zasto onda placam mesecno oko 6.000,00 rsd, za kvadraturu od 54 kvm2 stana, 12 meseci godisnje, zbog kaorimetra...????

  • Stanka

    15:20 // 19. 10. 2014.

    Imamo 100% kalorimetre ugradjene,oni ne dele potrosnju po stanu nego po podstanici,nije po zakonu.Hoce li neko reci zasto se danas smrzavamo u stanovima?Danas je 19.10.Strasno i hladno!Probe nisu bile

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: