Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:01, 2. 5. 2016.

RHMZ: Moguća izlivanja reka na jugu Srbije

poplava Kiša podiže vodostaje; foto: JV arhiva

Zbog obilnih kiša u naredna dva dana vodostaji na mnogim rekama u južnoj Srbiji biće u porastu, pa meterolozi upozoravaju na izlivanje, a Ministarstvo građevinarstva pozvalo sva preduzeća da budu u pripravnosti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • bombastično,

    19:39 // 2. 5. 2016.

    samo još ZM da pojasni kako mogu agencije iz njenog resora da reaguju? Bilo bi korisnije da je CIP i ostale projektantske firme blagovremeno isprojektovao betonske odvodne kanale pored puteva,koji bi se održavali, od ovakvog besmislenog poziva upućenog Direktoratu civilnog vazduhoplovstva, SMATSu, JAT tehnici, aerodromu Nikola Tesla, Upravi za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu i sličnim.

    • Max Vespertine

      23:12 // 2. 5. 2016.

      Bilo bi lepo i pojašnjenje Vlade, od kad je u Srbiji svaka kiša koja pada duže od dva dana postala potencijalna poplava i katastrofa?

      Zar u 21om veku SrbijaVode i druge nadležne službe nemaju nikakva saznanja o preventivi poplava, sistemima odvodnjavanja, čemu god već, nije meni posao da znam ili guglam o tome, već njima?

      Jel se to primaju plate samo da zakukaju pred svršen čin?

    • @Max Vesperine,

      10:15 // 3. 5. 2016.

      nema mnogo koristi od pojašnjenja političara, reći će nam samo ono što su čuli od "experata" na našoj grbači. Treba nam pojašnjenje dobro zbrinutih u republičkim javnim preduzećima, profesionlaca, koji dobijeni posao isfušerišu, a mi plaćamo njihovo znanje. Dok tamo caruje porodično zbrinjavanje, do tada će ostati beli medvedi koji nikada neće biti sankcionisani za "znanje" i nemar.

  • CVETKO prvi

    01:00 // 4. 5. 2016.

    NEMOGUĆE !!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: