Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:12, 2. 2. 2021.

| Servisne informacije

Vlasotince opet bez vode, pukao cevovod

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
vlasotince
Ima vode, nema vode; foto: Agencija Publika

Nakon što je zbog poplave oštećena vodovodna mreža Vlasotinčani muku muče sa vodom. Prvo više od nedelju dana nisu imali vodu, a potom su suve česme opet bile od proteklog vikenda zbog zamućenja izvora. Iako je juče voda bila za tehničku upotrebu, danas je opet potpuno obustavljeno snabdevanje vodom jer je, kako kažu iz JP Vodovod, došlo do pucanja čeličnog cevovoda koji doprema vodu iz crpne stanice u Boljaru.

Stanovništvo će se i dalje snabdevati iz cisterni, a direktror JP Vodovod Zvonko Ilić kaže da čine sve napore kako bi kvar bio otklonjen.

Činimo sve kako bi u što kraćem roku sanirali cevovod sirove vode, jer osim ovog postoje još dva kvara koja nisu ugrožavala vodosnabdevanje, koji će se rešavati istovremeno sa kvarom u fabrici vode - rekao je Ilić.

Raspored kretanja cisterni nije promenjen u odnosu na juče, uz dodatak da će od 9 do 15 sati na platou ispred opštine Vlasotince biti postavljena još jedna cisterna.

Raspored kretanja cisterni: 


-cisterna br. 1 - Stajkovce, Gložane, Prilepac, Ladovica, Kukavica, Orašje, ul.29 novembra, M.Veličkovića, Moše Pijade, Ive Lole Ribara, Trg Oslobođenja, Marka Oreškovića. Kontakt telefon vozača cisterne je 063/8678975
-cisterna br.2 - Industrijska zona, ul.Marka Oreškovića, AVNOJ-a, Konopnička, Stevana Jakovljevića, Mije Milenkovića, zatim Šišava, Lomnica, Konopnica, Batulovce. Kontakt telefon vozača cisterne: 063/1657075
-cisterna br.3 –, Manstirište, Boljare, ul.22 divizije, Milentija Popovića, Maksima Gorkog, Drvarska, Hajduk Veljkova, Dimitrija Tucovića, Vinogradarska. Kontakt telefon vozača cisterne 063/1161285
-cisterna br.4 - na platopu ispred opštine Vlasotince.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • lele

    16:28 // 2. 2. 2021.

    . Nije samo nestručnost, debeli javašluk, nesposobnost, tatini sinovi. Teror nad potrošačima. Vode redovno nema: kad je mutna Vlasina, cevi nonstop pucaju, novoizgradjeni bazeni ne rade, nova ustava na Rastavnici ne radi jer kroz cevovod star 6 meseci nema vode, dupli novi cevovod U vlasotincu promašena investija. Direktor i Ceka napolje tu je Barje.

  • Aca

    12:40 // 2. 2. 2021.

    Tako je to u životu kad posao rade nestručni ljudi, ako ne znate poverite onome ko je strucan i ima znanje a ne da trošite bez veze novac gradjana!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: