Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:31, 24. 7. 2014.

Besplatno na meč reprezentacije u Čairu

reprezentacija.jpg Košarkaši Srbije pobedili Island u hali Čair 2012. godine (foto: Dušan Jovanović)

Seniorska košarkaška reprezentacija Srbije odigraće prvu pripremnu utakmicu protiv "B" selekcije, i to u niškoj hali Čair u nedelju, 27. jula.

 
Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dr Jakov Zlatar

    15:07 // 24. 7. 2014.

    Što nas ponižavate trening utakmicama, zašto nije zakazana neka utakmica sa nekom stranom ekipom, makar to bila i Rumunija, mađarska.

    • Nele Popovic

      20:04 // 24. 7. 2014.

      Jer je takav plan priprema i ova utakmica je trebalo da se igra u Kragujevcu ali je ipak odluceno da Nis bude domacin! Kome je ponizenje da gleda reprezentaciju ne mora ni da dodje.

  • hedonist

    20:59 // 24. 7. 2014.

    opet isti scenario-ulaz besplatan a potrebne karte i sledi guranje i nervoza pred blagajnom.za to vreme,politicari sa podsmehom i lagano ulaze u halu.tako je bilo i na tenisu.

    • mv

      21:29 // 24. 7. 2014.

      Cemu zapravo prigovaras,besplatnom ulazu koji prouzrokuje vece interesovanje jer smo na zalost u Srbiji i to njenom siromasnijem delu ili bahatim politicarima?

  • Nele Popovic

    08:35 // 25. 7. 2014.

    Umesto da budemo pocastovani jer reprezentacija igra u Nisu i tu pocinje svoj put ka SP u Spaniji gde idemo po medalju, javljaju se razni kriticari koji jedno te isto govore!

  • pero peric

    11:33 // 25. 7. 2014.

    Bolje da bude karta simbolična, da pokrije troškove i da meč bude humanitarnog karaktera - to znači 100-300 dinara. U kapitalizmu nema ništa džabe.

  • hedonist

    09:30 // 26. 7. 2014.

    @mv i Nele-ako je ulaz besplatan i treba karta,deli ih na vise mesta u gradu i koji dan pre meca!a ti nele,uzmi, sinko,neku knjigu,recimo d.dalipagic-ispod kosa-edukuj se.kad porastes,kasce ti se samo

    • Nele Popovic

      14:12 // 26. 7. 2014.

      Ja ne moram da se edukujem ja se u kosarku i zivot razumem vise nego iko. Imam 24 godine i sve znam. Edukuj se ti i nauci da pises!

  • nidza

    13:05 // 27. 7. 2014.

    27.07. 11h.
    Ispred biletarnice stoje ljudi cekaju na karte, ali nema nikoga ni obavestenja da su karte podeljene ni zaposlenih S.C. Cair. Niko.......

  • pedja123

    14:17 // 27. 7. 2014.

    Da li neko zna koliko je karata stampano i kako to da nema vise da se uzmu ? Nigde ni obavestenja da su rasprodate niti nekog radnika da to kaze ! Ko zna kome su otisle te karte...sramota

  • Perko Mitrovic

    14:36 // 27. 7. 2014.

    Dosao oko 9 bio oprilike deseti po redu , podela karata pocela tacno na vreme u 10 u tom trenutku red je bio od biletarnice pa odprilike do parkinga iza severa stadiona.

  • hedonist

    18:22 // 27. 7. 2014.

    @nele-vidi se da si pametan,svaka ti cast,i, to samo, sa 24 god.ipak,i zarez je deo recenice.pise se olovkom,a na tastaturi se kuca!sto se basketa tice,cujem da se sale djordjevic raspituje za tebe.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: