Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:09, 31. 3. 2015.

| Sport

Boža Maljković o trenerskim iskustvima na tribini u Nišu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
maljkovic.jpg
Božidar Maljković dolazi na poziv profesora košarke; foto: Augustas Didžgalvis, commons.wikimedia.org

Četvorostruki osvajač Kupa šampiona Evrope i jedini trener koji je vodio i Barselonu i Real Madrid govoriće o svojoj karijeri i trenerskom iskustvu na otvorenoj tribini u četvrtak 2. aprila na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.

Nakon gostovanja selektora seniorske reprezentacije Aleksandra Saše Đorđevića, na poziv profesora košarke Miodraga Kocića i Dragane Berić na Fakultet sporta dolazi i jedan od najboljih srpskih trenera.

Maljković je Kup šampiona Evrope dva puta osvajao sa Jugoplastikom (1989. i 1990. godine) i po jednom sa francuskim Limožom (1993. godine) i grčkim Panatinaikosom (1996. godine).

Tribina je namenjena studentima, profesorima, sportistima, košarkaškim trenerima i zaljubljenicima u ovu igru. Otvorena je za sve koji žele da čuju iskustva Bože Maljkovića - kaže Miodrag Kocić, profesor košarke na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.

Početak tribine zakazan je za 9 sati ujutru u amfiteatru u prizemlju.

Trening "Tranzicija u igri"

Dana ranije, tačnije u sredu od 18 sati u sali Osnovne škole "Dušan Radović" u okviru Regionalnog trenažnog centra biće održani stručno predavanje i pokazni trening Božidara Maljkovića.

Maljkoviću će za ovo predavanje i pokazni trening asistirati Marko Cvetković, trener Konstantina koji je drugi u Košarkaškoj ligi Srbije i trenutno se bori u Superligi.

Sama tema treninga “Tranzicija u igri" predstavljaće i osvrt na Evropsko prvenstvo u Sloveniji i igru reprezentacije Slovenije na tom takmičenju - kažu u Regionalnom košarkaškom savezu istočne Srbije.

Nakon treninga svim prisutnim trenerima biće omogućeno da postave pitanja na koja će odmah dobiti i praktične odgovore, dodaju iz RKSIS-a.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • licno ja

    00:47 // 2. 4. 2015.

    Bas se pitam ko ce da slusa i kome je u interesu da ovaj demagog kosarke drzi predavanje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: