Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:06, 27. 8. 2015.

| Sport

Car Konstantin želi 3 boda protiv Trsteničana

Autor:Ivan MilosavljevićIzvor:Južne vesti
490x370-car-konstantin-nis.jpg
Ekipa Cara debituje na svom terenu u ovoj sezoni; foto: FB strana "Fk Car Konstantin"

Nišlije sa Bubnja nakon dva gostovanja u trećem kolu dočekuju ekipu Prve petoletke iz Trstenika. Meč će se odigratiu nedelju 30. avgusta u standardnom terminu, od 11 sati.

Car je prva dva kola remizirao i ovo je meč u kom će se zadovoljiti jedino celim plenom. Uz odličnu atmosferu u timu trener ekipe sa Bubnja želi dobar plasman ove sezone.

U goste nam dolazi Trstenik. Nema lakih mečeva u ovoj ligi ali nakon Knjaževca gde su nam izmakli bodovi ovde želimo sva tri. Igraćemo ofanzivno kao što uvek i igramo i daćemo sve od sebe - tvrdi Đurđević.

Svi iz Konstantina ne kriju da imaju visoke ambicije. Cilj je prvo mesto i ulazak u Prvu ligu Srbije. Ekipa je delimično promenjena ali ambicije nisu. Težimo prvom mestu, jasno naglašava strateg Cara.

Otišao je golman Milanović, a došao Đokić. Bek Radničkog Nikola Mitrović opet je kod nas, a zadržali smo i nosioce igre iz prošle sezone. Imamo sastav koji je jak timski, ali i pojedinačno i zato ambicije nisu skromne. Hoćemo u Prvu ligu - kaže Đurđević.

Car Konstantin je u prva dva kola podelio bodove sa ekipama Tabane 1970 i Timočaninom. Trstenik PPT je u prvom kolu glatko poražen od pirotskog sastava, a u drugom je minimalnim rezultatom pobedio jagodinski sastav Tabane 1970.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: