Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:23, 13. 1. 2012.

| Sport

Đorđević i Petrović pojačanja Radničkog

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fk radnicki grb

Prva pojačanja niškog Radničkog u ovoj godini su bivši igrač Novog Pazara Aleksandar Petrović i Bojan Đorđević iz Crvene zvezde. Početak priprema 16. januara u 11h.

Bojan Đorđević je počeo karijeru u Radničkom i odigrao 68 utakmica do 2005. godine kada je otišao u Srem, pa Vlasinu, Vidir, Unirea Alba Julija i Novi Pazar. Na početku sezone 2010/2011. pojačao je Crvenu zvezdu.

Štoper Aleksandar Petrović stiže iz superligaške ekipe Novog Pazara, a dugo godina je igrao za Rad.

- Dogovorili smo se za sada sa Đorđevićem i Petrovićem, a u toku su pregovori sa još jednim igračem - rekao je Boban Stanković, sekretar kluba.

Početak priprema je u ponedeljak, 16. januara od 11h na stadionu Čair. Ekipa će od 14. do 26. febrauara biti na pripremama u Budvi gde će odigrati 5 pripremnih utakmica. Prvi kontrolni meč Radnički će u Crnoj Gori odigrati sa Petrovcem, pa slede dueli sa Mogrenom i Metalcem iz Gornjeg Milanovca.

Nakon povratka u Niš, fudbaleri Radničkog će nastaviti sa pripremama, a krajem februara će odigrati utakmicu sa Metalurgom u Skoplju.

Radnički je polusezonu završio na prvom mestu sa 3 boda više od Donjeg Srema. Prolećni deo sezone počinje 10. marta 2012. godine, a Radnički bi trebalo da dočeka Čukarički, ako se pre toga taj klub ne ugasi.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Kezu Kezija

    08:32 // 14. 1. 2012.

    Ne znam u kakvoj je formi trenutno Djordjevic,ali dok je igro za nas bio odlican.Posle toga znam da je bio povredjen,i da nije dugo igrao.U svakom slucaju odlican desni bek.Petrovic je u toku sezone dosao u nas tim,igra na mestu stopera.Visok i jak,i mislim da nije pokazao sve sto moze.Svakako dobra pojacanja za Radnicki.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: