Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:42, 10. 3. 2012.

| Sport

Dominacija Kinezisa na Prvenstvu centralne Srbije

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
DSCF8719
foto: Vanja Keser

Džudisti Kinezisa na seniorskom Prvenstvu centralne Srbije osvojili 15 medalja i 17 plasmana na Prvenstvo Srbije. Takmičari Niša osvojili 8 medalja.

Kinezis je na Prvenstvu centralne Srbije imao 19 predstavnika, a čak 17 njih je ostvarilo plasman na Prvenstvo Srbije koje će 17. marta biti održano u hali Čair u Nišu. U muškoj konkurenciji Kinezis je osvojio najviše medalja, dok su obe takmičarke Kinezisa koje su učestvovale ostvarile plasman na državno.

U kategoriji do 60kg junior Filip Nurkić je osvojio drugo mesto. Mihajlo Mihajlović je bio prvi u kategoriji do 66kg, a pobedio je u finalu klupskog druga Dejana Tomca. Peto mesto u toj kategoriji zauzeo je Nikola Lemić i tako ostvario plasman na Prvenstvo Srbije.

Kinezis je najjači bio u kategoriji do 73kg. Prvo mesto zauzeo je Nemanja Stanković, ispred Lazara Stojanovića, Uroša Kostadinovića i Nemanje Kostadinovića. Sva četvorica idu na državno.

U kategoriji do 81kg Aleksandar Stamenković je bio prvi, a Lazar Aleksić treći. Nikola Milošević je očekivano bio najbolji u kategoriji do 90kg, ispred Đorđa Krutila i Marka Pajka.

Predrag Nikolić je osvojio prvo mesto u kategoriji do 100kg, a Nikola Zuvić prvi u kategoriji preko 100kg.

Sara Božić je bila prva u kategoriji do 57kg, a Monika Simić peta u kategoriji do 52kg i tako izborila plasman na Prvenstvo Srbije.


Džudisti Niša uzeli 8 medalja

Takmičari Džudo kluba Niš osvojili su 8 medalja i 10 plasmana na državno prvenstvo. U kategoriji do 60kg Milan Jović bio je peti, a u kategoriji do 81kg Igor Sentov treći. Bojan Pavlović je trećim mestom na Prvenstvu centralne Srbije u kategoriji preko 100kg obezbedio plasman na državno takmičenje.

Kod dama Niš je imao više uspeha. U kategoriji do 52kg Milica Stanković je bila treća. U kategoriji do 57kg Sanja Petrović bila je treća, a Kristina Manojlović peta. Bojana Đokić zauzela je treće mesto do 63kg. Milica Milovanović osvojila je prvo mesto u kategoriji do 70kg, a Dijana Stanković drugo.

Jelena Pejić je osvojila prvo mesto u kategoriji do 78kg.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivana

    10:26 // 12. 3. 2012.

    Bravo momci i devojke.

  • a

    21:31 // 10. 3. 2012.

    svaka cast, Sax ! :)

  • Vladimir Radić

    18:57 // 10. 3. 2012.

    samo napred Saki opravdaj BGDMALU!!!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: