Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:35, 25. 8. 2014.

| Sport

Džudisti Kinezisa obavili pripreme na Vlasini

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
kinezis.jpg

Takmičari Džudo kluba Kinezis iz Niša obavili su deo priprema na Vlasinskom jezeru gde su trenirali sa juniorskom reprezentacijom Srbije.

Seniori Stevan i Nenad Stamenković, Miroljub i Bojan Ivezić, Dejan Tomac i kapiten Nemanja Stanković odradili su deo priprema u teretani sa trenerom Milovanom Bratićem i u sali sa užim sastavom juniorske reprezentacije u kojoj su bili i takmičari Kinezisa Sara Božić, Dijana Stanković, Filip Nurkić, Mihajlo Mihajlović i Lazar Aleksić.

- Bilo je zadovoljstvo raditi sa juniorima iz cele Srbije. Na jednom mestu bili su najbolji takmičari iz Beograda, Kikinde, Temerina, Jagodine i Niša. Džudoke su imale šta da nauče od jednog od naših najboljih trenera Jovice Jovanovića, a sve pod okriljem trenera juniorske reprzentacije Mirsada Nurkića i Dragana Spasića - kažu u Kinezisu.

Nakon treninga na Vlasini seniorska ekipa Kinezisa će obaviti deo priprema u kampu u Kanjiži.

 

Niški džudisti na Balkanskom prvenstvu

Kinezis će imati 4 takmičara na seniorskom Prvenstvu Balkana koje će biti održano od 4. do 6. septembra u Trebinju.

To su Bojan Ivezić (-73kg), Lazar Aleksić (-81kg), Sara Božić (-57kg) i Dijana Stanković (-70kg). Na Balkanskom prvenstvu će učestvovati i Aleksandra Momčilović iz Džudo kluba Niš.

Samo nedelju dana nakon toga na Gran priju u Zagrebu reprezentaciju Srbije predstavljaće Miroljub Ivezić iz Kinezisa u kategoriji do 81 kg.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: