Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:00, 10. 8. 2011.

| Sport

Euro 2012: Kompleti karata samo do 15. septembra

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370_hala-01
Hala Čair

NIŠ - Do 15. septembra u prodaji su kompleti karata za Evropsko prvenstvo u rukometu 2012. godine sa 20% popusta. Posle toga, biće u prodaji samo pojedinačne karte.

Karte za Evropsko prvenstvo u rukometu 2012. godine puštene su u prodaju 1. jula, tačno 200 dana do početka šampionata. Kako je ranije najavio generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković, svi koji kupe komplete karata do 15. septembra ostvariće popust. 

- Rukometni savez Srbije je dao popust od 20 posto na kupovinu kompleta za Evropsko prvenstvo. Kupovina kompleta ulaznica je moguća samo do 15. septembra, nakon čega će u prodaji biti samo pojedinačnih karata. Pri kupovini pojedinačnih karata nema popusta, a neće ga biti ni posle 15. septembra - rekla je Biljana Đokić, tiketing menadžer Evropskog prvenstva u rukometu.

Cena karata i kompleta zavisi od mesta u hali. Kako je potvrdila Biljana Đokić, već je prodato više od polovine karata za halu Čair, ali se još ne zna ukupan broj mesta.

- Čekamo da Rukometni savez Makedonije potvrdi broj ulaznica koji želi. Nemci su već kupili veliki broj karata, dok su Šveđani platili manji broj ulaznica. Česi su naručili, pa čekamo i oni da plate. Veliki broj privatnih firmi je kupilo komplete za halu Čair. Još nismo pustili u prodaju karte za celu halu jer nemamo tačan broj stolica i raspored, ali imaćemo i to uskoro - dodala je Biljana Đokić.

Karte se mogu kupiti preko Interneta i u prodajnim mestima Card servisa. Prodajna mesta u Nišu su knjižara Delfi/Laguna, knjižara Vulkan Merkator i knjižara Indigo.

Evropsko prvenstvo je na programu od 15. do 29. januara 2012. godine u Nišu, Beogradu, Vršcu i Novom Sadu. U Nišu će igrati Nemačka, Švedska, Češka i Makedonija u okviru Grupe B. Reprezentacija Srbije je u A grupi sa Poljskom, Danskom i Slovačkom, a ti mečevi su u Beogradu.

Rukometni "Kup Nacija" u Nišu

Od 3. do 6. novembra u Nišu, Beogradu i Vršcu biće odigran pripremni međunarodni turnir za Evropsko prvenstvo u rukometu "Kup 4 nacija". Na turniru će učestvovati Srbija, Češka, Mađarska i Hrvatska.

Prvog dana turnira, koji bi trebalo da bude odigran u Nišu, sastaće se od 18h Mađarska i Srbija, a dva sata kasnije i Hrvatska i Češka.

U Vršcu bi trebalo da bude odigran drugi dan, a parovi su Srbija - Češka (18h) i Hrvatska - Mađarska (20h). Poslednji dan bi trebalo da bude održan u Beogradu, a od 18h igraju Srbija i Hrvatska, a od 20h Češka i Mađarska.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksa Zunic

    13:14 // 10. 8. 2011.

    Veoma informativno i precizno, nema sta. Prodaje se ne znamo koliko karata, po ne znamo kojoj ceni, na ne znamo kojim mestima.

    • Dejan

      13:51 // 10. 8. 2011.

      Jel ti razumes kad cena karte zavisi od pozicije sedista?! Odi lepo na sajt pa pogledaj za koje mesto te interesuje. Ili nisi cuo za mogucnost kupovine preko Interneta?

    • Ovo je smešno

      15:30 // 10. 8. 2011.

      Pa ne znaju još uvek koliko će "nova" hala imati mesta.. Za sada SAMO 3 681 sedište ali vredi zaista, dva aneksa i celih 7 miliona eura.. Široko, nema šta!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: