Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:32, 10. 1. 2013.

| Sport

Fudbaleri Radničkog prekidaju štrajk

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
pripreme-radnickog-zima.jpg
Foto: facebook.com/FKRadnickiNis1923?fref=ts

Nakon razgovora sa Upravom kluba, fudbaleri niškog Radničkog prekinuće štrajk koji su započeli u sredu i počeće pripreme za nastavak sezone u Superligi.

Nova prozivka fudbalera Radničkog zakazana je za petak, 11. januar. To je rezultat višečasovnih razgovora Uprave kluba i igrača koji su u sredu, 9. januara stupili u štrajk zbog neisplaćenih zarada.

Prva prozivka za početak priprema za nastavak sezone trebalo je da bude u sredu, ali su igrači odbili da izađu na teren.

Predsednik kluba Slavoljub Valjković obavio je razgovore sa igračima i dogovor je psotignut.

- Uprava je sto posto uz igrače i razumemo ih. Bilo je dosta blokadi i zato je klub u problemu. Zajedno sa Gradom i sponzorima pokušaćemo da nađemo rešenje i da fudbalerima počne redovna isplata plata - rekao je Vlajković za Južne vesti.

Igrači će u petak, 11. januara od 10h biti na prvom treningu u 2013. godini- Kako je ranije planirano, odradiće pripreme u Nišu do odlaska u Dojran 4. februara gde je planirano da budu do 15. februara.

- Do kraja januara ćemo iskristalisati statuse igrača. Treba da nađemo i adekvatna pojačanja, što ćemo raditi u narendom periodu - rekao je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

Na prvoj prozivci pojavili su se svi registrovani igrači.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • JG

    19:51 // 10. 1. 2013.

    Mnogo ste počeli da brljate sa vestima. Jutros greška da je Ivan Nikolić zamenik predsednika skupštine, sad po ko zna koji put pišete da je Vlajković predsednik Radničkog a on je predsednik Upravnog odbora Radničkog. To nisu sitne greške. Složićete se da vesti moraju biti tačne, precizne, istinite, blagovremene... Mislite o tome. Pozdrav "Južnim" i uredniku.

    • Predrag Blagojevic

      20:00 // 10. 1. 2013.

      Predsednik Upravnog odbora je odgovorno lice u Klubu, odnosno predsednik Kluba.

    • Sneki

      08:11 // 11. 1. 2013.

      Pedja grešiš i to mnogo. Istog dana kada je Vlajković izabran za PREDSEDNIKA UPRAVNOG ODBORA Simonović je izabran za PREDSEDNIKA SKUPŠTINE KLUBA. E sad, taj predsednik Skupštine kluba može biti da se zove samo predsednik.O izborima pomenute dvojice ste i vi pisali, pogledajte malo u arhivu.Uostalom, pogledajte sajt Radničkog pa ćete se uverite da grešite.

    • Predrag Blagojevic

      09:40 // 11. 1. 2013.

      @Sneki - ne tvrdim da je tako u Radničkom, ali u 99% slučajeva se predsednikom Kluba smatra predsednik Upravnog odbora, a ne predsednik Skupštine.

      Skupština se sastaje 1-2 puta godišnje, a UO je operativni, odnosno izvršni organ.

  • REAL

    18:46 // 10. 1. 2013.

    Ajde molim te ocemu ti pricas oterati lopove i ostalo...nisu ljudi krivi sto su neki indijanci ostavljali klub u ovakvoj situaciji i pravili bolesne ugovore...ovaj covek vlajkovic je dosta pomogao radnickom,uveo ih u jsl,sta hocete i vi koj kurac,hocete ligu sampiona,sta ? Cilj nam je da ostanemo,polako...Udjemo posle 10 god sa dugovima,sredimo se malo vi odma hocete kup uefa...stoko nezahvalna

  • Nemanja Ilic

    18:32 // 10. 1. 2013.

    Ko nece da igra nek leti! Dosta vise tih igraca kojima je samo para vazna! Prvo igra i rezultati pa onda plata.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: