Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:48, 11. 4. 2013.

| Sport

I Vlajković podneo ostavku

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
800x600-slavoljub-vlajkovic.jpg
Slavoljub Vlajković, arhivska fotografija

Samo dan nakon što su ostavke podneli potpredsednici FK Radnički iz Niša, sa funkcije se povukao i prvi čovek Kluba Slavoljub Vlajković.

Vlajković je svoju odluku saopštio na redovnoj konferenciji za novinare, a kao razlog naveo upravo prethodne ostavke svojih potpredsednika, Zorana Bankovića i Gorana Krivačevića.

- Mi smo funkcionisali kao tim - ocenio je Vlajković.

On je najavio i izbornu Skupštinu Kluba, koja bi, kako je rekao, trebalo da bude održana u naredne nedelje.

Podsetimo, za mnoge neočekivano juče je ostavku na funkciju potpredsednika podneo Zoran Banković, a kasnije istog dana odluku da se povlači saopštio je i Goran Krivačević.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Klopa

    15:35 // 12. 4. 2013.

    Jovane,
    Lepo sam ja rekao da su to pijuni koji nemaju dva dinara u dzepu a hoce da rovare i da donesu nesto dobro klubu.
    Kada sam ga pitao da li on ima veliko fudbalsko ime da se pojavi u Evropi i zatrazi nesto iz velikih fudbalskih skola, dobio sam odgovor u 7 tacaka i u svih sedam se spominje revizija i istraga.
    Smesan neki lik ali ajde nek ide zivot.

  • Klopa

    18:14 // 11. 4. 2013.

    Fudbaleru,
    Ajde doslo je do onoga sto si prizeljkivao. Sada je red na tebe da vidimo dokle ces da dovedes nas Radnicki. Neka ti je sa srecom.

    • Jovan Jovanović

      23:36 // 11. 4. 2013.

      Nemože Fudbaler sada da se oglasi, prvo nije ispalo onako kako je on priželjkivao a drugo sada mora da pita nalogodavca kakvo je mišljenje po trenutnoj situaciji i onda će da zasedne sa komentarima.

    • Darko Stojanovic

      14:05 // 12. 4. 2013.

      Daj nam imena ta dva, tri navijaca, molim te!

    • Jovan Jovanovic

      16:27 // 12. 4. 2013.

      Neću navesti ime nijednog navijača, zašto, zato što su oni nevini u celoj priči, oni su žrtve klanova koji se bore za prevlast u klubu. Ova zadnja dešavanja su školski primer toga. Podigne se dževa oko smene uprave, pod parolom za bolji Radnički za sigurnije finansiranje, zloupotrebe se navijači ili oni to dozvole, da budu zloupotrebljeni, i biće što je i bilo do sada, samo nije Vlajković nego Bulatović. Juče je odmah nakon podnete ostavke došla na naplatu jedna tužba od mislim 100.000 dinara( nije mnogo) sada svi očekuju biće pare i pustiće tužbe da naplate svoja potraživanja, ne kažem da na to nemaju pravo već kažem da je to ono što je opterećivalo upravu koja odlazi a i opterećivaće ovu koja dodje. Navijači pomognite klubu navijanjem, naravno i kritikom ali u ovo vreme u kojem je politika i koalicija prioritet teško se može naći idealno rešenje za sport nažalost i za Radnički.

  • Alter Ego2

    16:39 // 11. 4. 2013.

    Jaoj....taman sam mislio da je konačno i za javnost podneo ostavku na mesto šefa odborničke grupe u Skupštini grada o čemu se već dugo spekulisalo po kuloarima, kad ono podneo ostavku na mesto predsednika FK Radnički!

    Ukapirao čovek da mora da oslobodi mesto ljudima koji će nešto bolje da vode klub!!! Ali kome će da preda mesto šefa odborničke grupe.....to je ono što mene zanima....koji sam nekada davno glasao za SPS i verovatno ću opet.....samo da nekim ,,crvenima,, vidim leđa!!!

    • Jovan Jovanovic

      17:34 // 11. 4. 2013.

      Altere pitaj Igora on mu kopa jamu, samo treba da pripazi da u nju ne upadne on. Već se mnooogo razbaškario u Distribuciji, misli da je nedodirljiv.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: