Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:50, 4. 3. 2016.

| Sport

Iz Radničkog traže razrešenje Sudijske komisije

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
radnickipartizan.jpg
Iz niškog kluba rešeni da isteraju pravdu do kraja; foto: sr.partizan.rs

Potpredsednik niškog Radničkog Bojan Marinković apelovao je na vodeće ljude Fudbalskog saveza Srbije da razreše Sudijsku komisiju zbog izbegavanja odgovornosti za loše sudijske odluke. Najavljene žalbe FIFA i UEFA zbog suđenja na meču protiv Partizana.

Podsetimo, suđenje na meču 1/4 finala Kupa izazvalo je oštre osude zbog gola iz ofsajda, nepostojećeg penala i poništenog pogotka Radničkog. Iz niškog kluba su rešili da isteraju stvar do kraja.

Marinković je pozvao Fudbalski savez Srbije da po hitnom postupku razreši dužnosti Sudijsku komisiju na čelu sa Dušanom Mrakićem, Zoranom Petrovićem, Mirkom Simićem, Draganom Radulovićem i Đorđem Žutićem, koji delegiraju sudije.

Ukoliko dođe do lošeg suđenja oni nemaju interes da sudijama daju loše ocene, jer snose odgovornost za deligiranje. Pozivam Fudbalski savez Srbije da napravi novu Sudijsku komisiju čije će predstavnike birati predstavnici trenera i igrača Superlige - preneo je Marinković stav kluba.

On je rekao da je ovo fudbalsko telo planski odredilo delioce pravde na meču između Partizana i Radničkog.

Sudijska trojka u sastavu Mažić, Đurđević i Ristić došla je sa namerom da obezbede prolaz Fudbalskom klubu Partizan u narednu rundu takmičenja kako bi na taj način smirili ogromno nezadovoljstvo zbog katastrofalne situacije u tom klubu. Sudijska komisija je tačno znala koga da delegira, jer se Mažićeve odluke retko kada dovode u pitanje, zbog činjenice da je naš najbolji sudija - podvukao je potpredsednik Radničkog.

On je za kraj rekao da će poslati sporne detalje u vidu video snimka Evropskoj (UEFA) i Svetskoj fudbalskoj federaciji (FIFA) kako ovakve sudije ne bi u budućnosti sudile evropske utakmice.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kolina

    21:08 // 7. 3. 2016.

    Zamolio bih fudbalske anonimuse da nedaju nikakva saopstenja u ime kluba jer samo nanose stetu klubu.Da li neko u Fudbalskoj Srbiji poznaje bilo kog clana uprave Radnickog.Da li Radnicki ima Predsednika ili podpredsednici vode glavnu rec.Bolje bi bilo da gledate da ovu njivu od terena sredite nego sto kritikujete sudije,uvek radite tudj posao a svoj zapostavljate.

  • мераклије

    13:48 // 5. 3. 2016.

    СУТРА СВИ НА ЈУГ !!! ЈЕДАН ЈЕ РЕАЛ !

  • Ja

    22:53 // 4. 3. 2016.

    Alo bre, taj Partizan moze da vas kupi sa sve raspalim Cairom koji se raspada samo sto je renoviran, Evropu videti necete jer ne ispunjavate nijedan uslov za igranje iste, mozete da se trucate ko pastrmke, mogli bi da kupite bar svi iste dresove da imate, licite na vasarski klub.

    • Vojkan

      09:22 // 5. 3. 2016.

      Naš "Čair" je "raspali", ali je bar naš, vi nemate ni to. Mi imamo bar obraz, za razliku od vas.

    • Comsheeya Niš

      10:36 // 5. 3. 2016.

      Obzirom da taj tvoj Partizan, kako kažeš, može da kupi sve i svašta parama koje mu dolaze od EPS-a, MTS-a i drugih državnih skraćenica koje, pak, finansiraju i ljudi koji ne vole "stubove", komentar ti nije baš najpametniji. Zapitaj se šta bi se desilo sa tvojim Partizanom da se zavrne državna slavina i da, kojim čudom, dođete u situaciju u kojoj su drugi klubovi...

    • MJ`89

      13:51 // 5. 3. 2016.

      Да ли знаш,да ли слутиш да ћеш сутра на чаиру да изгубиш ? СВИ НА ЈУГ! ДО ПОБЕДЕ ИДЕМО ЗАЈЕДНО...КЕЦ У НИШУ

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: