Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:37, 20. 10. 2014.

| Sport

Izbacili je iz kluba zbog komentara na lokalnom portalu

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
zbog-komenatara-izbacena-iz-kluba.jpg
Izbačena iz kluba zbog komentara

Iako je na takmičenjima iz gimnastike na području jugoistočne Srbije osvojila 2 zlatne medalje, Tamara Simić (15) iz Prokuplja nije više, kako tvrdi njena majka Snežana, član Gimnastičarskog kluba “Topličanin” jer je iz kluba izbacio trener Predrag Mladenović.

Kako pojašnjava Tamarina majka Snežana, spor je nastao kada je na jednom lokalnom portalu Tamara komentarisala vest koja se tiče takmičenja.

Sve je počelo zapravo posle vesti objavljene na jednom lokalnom sajtu gde je novinar, verovatno nenamerno, umanjio uspeh moje Tamare, a ona ga je na tom istom sajtu ispravila. Međutim, na taj njen komentar, zapravo ispravku, nadovezuju se komentari nama nepoznatih osoba koje prozivaju i vređaju trenera. Tada počinju svi problemi, a trener je optužio moju ćerku da sebe stavlja iznad njega i kluba i da zapravo ona „vodi“ politiku kluba, što je potpuno besmisleno - priča Snežana.

Ona dodaje da je razgovarala sa trenerom Markovićem kada je saznala da je izbacio i da je on obećao da će je vratiti, ali nije. 

Snežana kaže da je Tamara kao dvostruka prvakinja trebalo uskoro da se takmiči u Somboru, gde se održava državno prvenstvo, ali da klub nije reagovao.    

Upitan o ovom slučaju trener Predrag Mladenović nije želeo ništa da komentariše.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milija Žarić

    08:53 // 29. 10. 2014.

    Trener napolje

  • gimnasticar

    19:06 // 27. 10. 2014.

    Mozemo li znati šta je to toliko uradila da bi je izbacili iz kluba? Čim je dvostruka prvakinja,znači da vredno radi. Pojasnite nam o čemu je reč? O kom vređanju trenera? O kojoj ispravci?

  • Neutralna

    11:31 // 22. 10. 2014.

    Ovde nema ni polovine od istNije taj trener Tole Karadžić pa da izbacuje koga hoće i kako hoće, niti je takav čovek. Svi ste stali u odbranu ove devojčice, ne saslušavši drugu stranu. Vrlo lakomisleno

    • NEUTRALAN

      22:01 // 24. 10. 2014.

      Pa objasni nam neutralna sta je toliko lose uradila Da je trener izbaci DALI MU JE TO TATOA OSTAVIO U NASLETSTVO PA DA COVEK PO SVOM NAHODJENJU IZBACI NEKOG ZBOG IZNOSENJA SVOG MISLJENJA ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: