Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:16, 18. 11. 2014.

| Sport

Izbor najboljih u niškom sportu 24. decembra

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sportski-bal-nis.jpg
Prošlogodišnji dobitnici

Tradicionalni "Sportski bal", na kom će biti proglašeni najbolji sportista, najbolji mladi sportista, najbolji kolektiv i najbolji sportski novinar, biće održan 36. put u organizaciji Sekcije sportskih novinara Niša.

U toku su pripreme za izbor najboljih u niškom sportu u 2014. godini, a "Sportski bal" će biti održan 24. decembra u restoranu "EI Bolji život".

Kao što je poznato, reč je o elitnoj priredbi, koja se sastoji iz ceremonijalnog dela-uručenja nagrada i priznanja, ali i iz zabavnog i muzičkog programa, za koji će, ove godine, biti zadužen prestižni bend "Viva romana". Pokrovitelj manifestacije je Grad Niš. Ponovo smo naišli na razumevanje gradonačelnika Zorana Perišića i resornog većnika Milana Pešića, koji je već godinama naš pouzdani partner i saradnik. Takođe, pomoć su nam, za sada, obećale gradske opštine Medijana, Palilula i Crveni Krst - ističe Dušan Jocić, predsednik Sekcije sportskih novinara Niša.

Nagrade se dodeljuju u nekoliko kategorija: najbolji sportista godine, najbolji mladi sportista, najuspešniji sportski kolektiv i sportska ličnost godine, dok članovi Sekcije biraju i najistaknutijeg sportskog novinara u godini na izmaku.

Pozivamo klubove da nam dostave rezultate svojih takmičara, za koje smatraju da mogu ući u konkurenciju za nagrade i da to učine najkasnije do petka, 5. decembra, na mejl adresu Sekcije sportskih novinara Niša: [email protected], ili na adresu sportskih redakcija „Narodnih novina“ i TV „Belami“: Trg kralja Milana 6-8 - priča Jocić.

sportski bal

O dobitnicima odlučuje jedinstveni žiri, jer ga, osim sportskih novinara, članova Sekcije, čine i svi dosadašnji dobitnici laskavog priznanja, među kojima su slavna imena poput Dragana Pantelića, Vesne Milošević, Slobodana-Cobija Pavlovića, Časlava Grubića, Suzane Maksimović, Marine Velimirović, Danijele Ilić, Aleksandra Rakovića, Zorana-Trše Stankovića, Bojane Petrović, Ivana Lapčevića, Ljube Pavlovića, Lidije Mihajlović, rekorderke sa čak osam priznanja, sve do poslednjih dobitnika, i dalje aktivnih sportista, Miloša Paunovića, Stevana Živkovića i Nikole Miloševića.

Nagrade jesu centralni deo, ali ne i jedini smisao ove manifestacije. Ideja je da to bude veče okupljanja svih onih koji nešto predstavljaju u niškom sportu, političkom i privrednom životu, veče druženja bivših, sadašnjih i budućih asova. Početno interesovanje niških klubova za prisustvo njihovih takmičara „Sportskom balu“ prevazilazi sva očekivanja i zato ih pozivamo da svoje mesto rezervišu na vreme, a sve informacije mogu dobiti na broj telefona 064/ 16-44-793 - dodao je Jocić.

Prošle godine za najboljeg sportistu Niša izabran je Nikola Milošević, član Džudo kluba Kinezis, najbolji mladi sportista bila je Staša Gejo iz PAEK-a, a za najbolji kolektiv izglasan je Fudbalski klub Radnički.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • miki

    19:25 // 18. 11. 2014.

    Ajmo rk,,zeleznicar,, 1949

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: