Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:06, 1. 4. 2015.

| Sport

KK Konstantin ima sigurnu budućnost

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
pioniri-konstantina.jpg
Pioniri Konstantina čekaju protivnike za Finalni turnir

Pioniri Košarkaškog kluba Konstantin iz Niša sa maksimalnih 10 pobeda obezbedili su plasman na Finalni turnir za prvaka Srbije. Mlađi pioniri najbolji u regionu sa 9 pobeda i 1 porazom.

U kvalitetnim ligama Regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije dve selekcije niškog kluba osvojile su suvereno prve pozicije.

Mladi košarkaši rođeni 2000. godine i kasnije sa skorom od 10:0 i koš-razlikom od +409 (817:408) osvojili su prvo mesto, ispred Juniora, Nibaka, RTB Bora, Bina i Dimitrovgrada.

Zadovoljan sam i smatram da je prvo mesto rezultat kontinuirano dobrog rada u klubu. Nestrpljivo očekujemo Finalni turnir i mislim da imamo kvalitet da ostvarimo plasman u četvrtfinale - kaže Slaviša Stošić, glavni trener pionira.

Njemu u radu pomaže Miloš Vučković, a ekipu su činili: Mladen Stolić (kapiten), Luka Drašković, Bogdan Đorđević, Uroš Filipović, Todor Krstić, Aleksa Milić, Andrija Mitrović, Aleksa Pešić, Uroš Pešić, Milutin Petković, Marko Popović, Dušan Radojčić, Nemanja Radovanović, Mihajlo Rajković, Andrija Stojković, Vukašin Tasić i Atanasije Živković.

Finalni turnir Prvenstva Srbije biće održan u Kraljevu sredinom aprila, a žreb će uskoro biti objavljen.


mladji pioniri Mlađi pioniri Konstantina imali su 9 pobeda i 1 poraz

Ekipu mlađih pionira čine deca rođena 2002. godine i kasnije.

Konstantinovi mlađi pioniri su bili u grupi sa ekipama Juniora, Niša, Pirota, Basket Bora i RTB Bora.

Sa 9 pobeda i jednim porazom mlađi niški talenti osvojili su prvo mesto na kraju takmičenja.

Ovo je zaista ogroman uspeh, ali ne i iznenađenje jer dobro znamo koliko smo rada, napornih treninga, volje i želje uložili da bismo ostvarili cilj. Veoma sam ponosan što su iz utakmice u utakmicu igrači pokazivali šta znači tim i timska igra. Meni je kao treneru zaista bila čast voditi ih do prvog mesta i titule - kaže Miloš Vučković, prvi trener mlađih pionira.

Za mlađe pionire su nastupali: Ognjen Radojičić (kapiten), Nikita Gerov, Pavle Stošić, Pavle Janković, Uroš Jelić, Đorđe Kostić, Đorđe Matić, Strahinja Miletić, Andrija Nikolić, Danilo Petrović, Ilija Petrović, Andreja Radovanović, Uglješa Stojanović, Andreja Jovanović i Dimitrije Đorđević.

Uz ove momke su stalno Bojan Radojčić, službeni predstavnik kluba, i Martin Georgiev, kondicioni trener.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola Stolic

    18:50 // 1. 4. 2015.

    Niš ima čime da se ponosi, a da bi očekivali veće rezultate mora se puno i uložiti, mislim pre svega na "sponzore".Momcima svaka čast!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: