Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:31, 23. 3. 2015.

| Sport

Kadeti Kinezisa osvojili 4 medalje na Prvenstvu Srbije

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
kadeti-kinezisa.jpg
Kadeti Kinezisa sa sudijom Miroslavom Miljkovićem (prvi sleva) i trenerima Nikolom Miloševićem (dole poslednji sleva) i Nemanjom Stankovićem (gore poslednji sleva)

Borci Džudo i sambo kluba Kinezis iz Niša Danilo Jovanović, Mila Đorđević, Vuk Aleksić i Ivan Vidojević osvojili su bronzane medalje na kadetskom Prvenstvu države u Stepanovićevu.

Takmičari Kinezisa nastavljaju sa "žetvom" medalja na državnim šampionatima u različitim starosnim kategorijama.

Nakon uspešnih nastupa na seniorskom i juniorskom šampionatu i u džudou i sambou, Kinezis je osvojio 4 bronzane medalje u konkurenciji džudo kadeta.

Danilo Jovanović je bio treći u kategoriji do 55 kg, Mila Đorđević u kategoriji do 63 kg, Vuk Aleksić u kategoriji do 73 kg i Ivan Vidojević u kategoriji do 90 kg.

Kadetsku selekciju Kinezisa vode višestruki osvajači nacionalnih i međunarodnih medalja Nemanja Stanković i Nikola Milošević koji su i sami sportske karijere počeli u ovom niškom klubu.

Mila i Danilo su osvojili medalje na državnom prvenstvu iako su tek prva godina u kadetima. Danilo je imao čak 5 mečeva. Ivan je izgubio u polufinalu koje je, mogu slobodno da kažem, bilo finale pre finala - priča jedan od trenera Nikola Milošević.

Kinezis je na ovom takmičenju imao 8 predstavnika od 1998. do 2000. godišta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: