Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:32, 24. 11. 2014.

| Sport

Kikbokseri Niša se žale na sudije

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-kikbokser.jpg
Vukašin Obradović u ringu

Na prvenstvima Srbije u "A" i "B" klasama takmičari Kik-boks kluba Niš osvojili su 8 medalja, a smatraju da su mogli i više da nije bilo "pristrasnog suđenja i neregularnosti".

Niški kikbokseri su na Prvenstvu Srbije "A" klase u disciplini "full contact" osvojili dve bronzane medalje, dok su na šampionatu "B" klase bili uspešniji sa po tri srebrne i bronzane medalje.

Plasman kluba je mogao biti bolji da nije bilo previše pristrasnog suđenja i mnogo neregularnosti na prvenstvu, a sve u cilju što slabijeg rezultata kikboksera Niša, gde je nekome bilo u interesu da Niš ne zadrži prvu poziciju na tabeli - smatra Srđan Radulović, trener Niša.

On smatra da su niški takmičari u ringu bili prestrogo kažnjavani "za najmanju sitnicu gde su im olako deljeni minus poeni".

Nekim klubovima je bilo dozvoljeno previše "nenamernih" grešaka koje nisu sankcionisane od strane "sudija" - dodaje Radulović.

Srebrne medalje za niški tim su osvojili Milica Vučić (+70kg), Dragan Miljković (75kg) i Marko Božović (86kg), svi na "B" prvenstvu.

Na prvenstvu "A" klase Marjan Antić (81kg) i Vukašin Obradović (81kg) su osvojili bronzane medalje, dok su na "B" šampionatu bronzane medalje osvojili Darko Stevanović (71kg), Lazar Stojanović (75kg) i Jovana Ignjatović (65kg).

Prvog dana takmičenja u Leskovcu je odrađen preostali meč sa juniorskog prvenstva Srbije gde je predstavnik Niša Danilo Ratkić slavio u finalu protiv takmičara iz Kragujevca.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Čestitam Stankovićima

    13:16 // 24. 11. 2014.

    Čestitke Andriji i mladom sedamnestogodisnjaku Filipu koji je postao SENIORSKI sampion!

  • čestitam Filipu

    10:27 // 24. 11. 2014.

    na postignutom uspehu, želim mu uspešnu karijeru!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: