Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:08, 9. 12. 2016.

| Sport

Konstantin bez Amerikanca dočekuje OKK Beograd

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Zbog povrede neće moći da pomogne saigračima; foto: Vanja Keser

Zbog distorzije zadnje lože američki plejmejker Kajl Rendal neće nastupiti za Konstantin u meču 10. kola Košarkaške lige Srbije u kojem će niški tim snage odmeriti sa OKK Beogradom.

Uprkos velikom hendikepu, trener niškog tima Ivan Babić zadovoljan je radom i intenzitetom treninga ovih dana, a misli da se izostanak Amerikanca koji ove sezone postiže prosečno skoro 20 poena, može nadomestiti.

Zaista smo dosta dobro radili ove nedelje na treninzima. Iako smo hendikepirani zbog distorzije zadnje lože Rendala u dobrom raspoloženju dočekujemo duel sa OKK Beogradom. Koga nema bez njega se može i mora - poručio je Babić.

Trener Konstantina otkrio je da će Rendalove minute pokriti Jovan Anđelković i David Dojčinović i veruje da se izostanak američkog pleja može nadomestiti.

Beograđani u svojim redovima imaju ubedljivo najkorisnijeg igrača posle 9 odigranih kola u Košarkaškoj ligi Srbije. Tridesetdevetogodišnji centar sa Jamajke Kimani Frend ove sezone trenutno beleži prosečno 23 poena i 11 skokova, uz indeks korisnosti od 32 po meču.

Očekuje nas težak i važan meč protiv ekipe koja u svojim redovima ima trenutno najkorisnijeg igrača lige. Takođe treba obratiti pažnju na Alekseja Nešovića, koji ih je pojačao pre dva kola, kao i na Mladena Simeunovića i Nemanju Manojloviću - istakao je najbolje pojedince Beograđana trener Nišlija.

Beogradski sastav trenutno zauzima 11. mesto na tabeli sa 3 pobede i 6 poraza, dok je niški tim poslednji sa svih 9 poraza.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: