Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:33, 24. 4. 2016.

| Sport

Konstantin poražen od FMP-a u prijateljskom meču

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Konstantin
"Panteri" savladali nekompletni Konstantin; foto: Vanja Keser

FMP iz Železnika savladao je niški Konstantin u trening utakmici odigranoj u sklopu priprema za predstojeću Superligu. U hali niške Osnovne škole “Dušan Radović” gosti su trijumfovali rezultatom 75:60 (19:19, 23:16, 13:11, 22:12).

Stari znanci iz Košarkaške lige Srbije odmerili su snage kako bi proverili trenutnu formu i uvideli sopstvene prednosti i mane pred početak superligaškog takmičenja koje startuje za dve nedelje.

Nišlije su bile bez kapitena Nemanje Gudžića i Vladimira Đorđevića, a prve minute u dresu Konstantina odigrao je centar Milan Milovanović, koji je pojačao redove niškog kluba. Bivši centar Crvene zvezde i Vojvodine, inače izdanak niške škole košarke, pružio je korektnu partiju, pokazao zavidnu centarsku taktiku i po prvim utiscima pokazao da će biti kvalitetno pojačanje u reketu Nišlija.

Na drugoj strani, FMP je imao sve igrače na raspolaganju, osim Filipa Čovića, pa je uz pojačanje iz redova Crvene zvezde Marka Tejića, kontrolisao veći deo meča tok igre i zasluženo pobedio.

Trener niškog tima Marko Cvetković bio je delimično zadovoljan partijom svojih izabranika.

Pristupom u odbrani i energijom u nekim delovima utakmice sam zadovoljan. Nije bilo loše, ali u pojedinim periodima igre nismo imali kontrolu skoka u napadu i trčanja. Upravo to nas čeka u Superligi, posebno protiv Partizana i Mege, tako da moramo još uvek da “peglamo” neke linije napada kako bismo dolazili do lakih poena - istakao je on.

Narednu kontrolnu utakmicu Konstantin će odigrati u četvrtak 28. aprila u Pančevu protiv Tamiša.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • jela

    16:17 // 24. 4. 2016.

    Biće prilika

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: