Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:40, 1. 7. 2011.

| Sport

Korejski klub dolazi u Radnički

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370_radnicki

NIŠ - Pregovori sa predstavnicima kluba iz Južne Koreje obavljeni, a dogovor je da Korejci obezbede sportski menadžment u Radničkom, nezvanično saznaju Južne vesti.

Prethodnih dana predsednik Skupštine Radničkog i gradonačelnik Niša Miloš Simonović i najviše rukovodstvo kluba obavili su razgovore sa predstavnicima jednog korejskog kluba o saradnji i zajedničkim planovima - da niški klub sa Čaira ponovo zaigra u Superligi.

Kako je najavljeno, u ponedeljak, 4. jula u 12h biće održan sastanak Upravnog odbora, gde će biti izabran novi trener Radničkog. Više informacija će biti poznato u 13h istog dana, kada je zakazana i konferencija za novinare, gde će biti predstavljen novi strateg i planovi priprema i želja za novu sezonu.

Takođe, očekuje se da budu poznata i neka imena pojačanja, a nezvanično saznajemo da će se ekipi priključiti i igrači iz inostranstva.

Početak priprema za novu sezonu počeće upravo u ponedeljak, 4. jula od 17h, kada će novi trener izvršiti prozivku igrača. Pripreme će se obavljati u Nišu do 20. jula, kada bi ekipa trebalo da ode na Vlasinsko jezero i bude tamo do 3. avgusta. Kako je najavljeno iz kluba, Radnički će na tim pripremama odigrati i pet kontrolnih utakmica, ali rivali još nisu poznati.

Radnički je prošle sezone kao prvak Srpske lige – Istok obezbedio povratak u Prvu ligu, gde će se na startu nove sezone sastati sa Čukaričkim u gostima. Meč u Beogradu je na programu 13. avgusta.
 

Nema veze sa Jurom

Kako je potvrđeno Južnim vestima, u pregovore ova dva kluba nisu uključeni predstavnici kompanije „Jura“, koja ima fabriku u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • aki

    13:04 // 4. 7. 2011.

    Zasto se stalo sa radovima na izgradnji stadiona cair skoro vise od 2 nedelje ?
    nadam se odgovoru , hvala ! :)

  • Kursum_u_srcu

    03:45 // 4. 7. 2011.

    Sve do momenta dok Radnicki ne bude najmanje 4 klub JSL lige Srbije i izadje na Evro scenu.Smatrace se da je klub u krizi.Da li Radnicki ima uopste kadrove danas koji ce znati da rade sa novcem Korejaca?Bojim se da ce ponovo neko da prokocka ove pare?Koliko ce biti ulozeno u rad sa mladjim kategorijama?Koji ce treneri raditi sa tim klincima?Dobro je da iko daje pare Radnickom i da investira nesto u klub iz juzne Srbije.Za razliku od Piksija koji je izdao Radnicki i nije se potrudio nijednog Japanskog sponzora dovede u klub?!Vec je to ucinio Zvezdi koja ga je najurila kao psa.Nova uprava Radnickog mora da dovode politicare iz vrha drzave Srbije u klub!Svi politicari navlace za Partizan,Zvezdu,N.Pazar!Politicari,nikako da odlucuju o sportskim pitanjima kluba.Kada ce se vratiti u klub neko od legendi iz generacije 1982 koja je igrala polu finale Uefa kupa?

    • 018

      16:06 // 4. 7. 2011.

      U pravu si! Sve dok nas klub ne bude medju 4 najbolje ekipe u ligi,smatrace se da je u krizi.
      Ali,imamo politicare koje ne zanima niski sport,navijaju za beogradske timove.Imamo ucmalu publiku,koja se pomirala sa cinjenicom da Nis ne treba da ima klubove u prvoj ligi.Navijaci Radnickog ''Meraklije'' nikad nisu javno izneli nijedan stav,niti protest kada se nesto znacajno desavalo u klubu,jer nemaju onaj urbani ultra fazon kao beogradski ili novosadski navijaci...

  • Haddes

    05:00 // 3. 7. 2011.

    A sta ce ovi timovi da cepaju fudbal ili Starkraft?! (Starcraft je video igra koja je postala nacionalni sport u J.Koreji)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: